SEO of lokal SEO

//SEO of lokal SEO

SEO of lokal SEO

Veel online ondernemers maken al gebruik van een marketingbedrijf dat een SEO strategie voor hen heeft opgezet. Een enkeling is zo bedreven dat zij dit zelf kunnen uitvoeren. Het belang van een SEO strategie is wel duidelijk geworden de laatste jaren. Om een plaatsje te veroveren op het uitgebreide internet is een SEO strategie noodzakelijk. Wil je online klanten werven of producten verkopen dan kun je niet zonder SEO strategie functioneren.

SEO strategie

Een SEO strategie kan bijvoorbeeld bestaan uit de volgende stappen:

  • Bepalen van een doelstelling: Wat wil je bereiken met de SEO strategie?
  • Zoekwoord onderzoek: Welke woorden worden gebruikt om naar jouw diensten of product te zoeken?
  • Verspreiden van informatie: Via bijvoorbeeld Social media
  • On-page optimalisatie: Titel Tags en Meta Descriptions
  • Waardevolle content schrijven en plaatsen: SEO teksten op website en blogteksten
  • Natuurlijke linkopbouw: Linkbuilding

Local SEO toevoegen aan SEO strategie

Local SEO is een extra punt dat de laatste tijd zeer in populariteit gestegen is en inmiddels niet meer weg te denken in een goede SEO strategie. Wil je voorsprong op je concurrenten? Start hier dan meteen mee! Door de sterke groei van het aantal mobiele apparaten is Lokale SEO erg belangrijk geworden. Dit komt omdat er constant vanaf andere locaties zoekopdrachten worden uitgevoerd. Google speelt hierop in het wilt het beste resultaat voor de zoeker tonen en de locatie speelt hierbij een steeds prominentere rol.

Wat is Local SEO?

Lokale SEO is het optimaliseren van je website op lokaal georiënteerde zoekwoorden. Dit betekend dat het belangrijk is om de plaats waar je werkzaam bent, of de plaatsen, te vernoemen bij je zoekwoorden. Je kunt hiervoor speciale content aan je website toevoegen of bij de linkbuilding hier aandacht aan besteden. Daarnaast kun je een Google my Business pagina toevoegen

Hulp bij een SEO strategie en Local SEO?

Heb je nog geen marketingbedrijf voor jouw SEO strategie of wil je meer informatie over Local SEO? Wij bij Damimarketing.nl helpen je graag aan meer informatie en het uit handen nemen van de SEO strategie. Wij maken gebruik van een uniek Dashboard waarbij je direct inzicht hebt in onze werkwijze en de handelingen die wij verrichten aan jouw SEO strategie!

Nu direct een vrijblijvende offerte aanvragen
2018-02-01T17:52:03+00:00