Spring naar content
Al meer dan 2000 zoekwoorden in de Top 3 van Google. Bel vandaag nog: 06-42067798 of 030-2272343

Conversie optimalisatie


Een goede website, goede plekken in de zoekmachines, maar ondanks dat nog geen goed resultaat? Het is dan tijd voor een conversie optimalisatie. Het is natuurlijk belangrijk, dat de website het gewenste resultaat levert. Er zijn verschillende technieken en mogelijkheden om de conversie van je site te verbeteren. Het is dan mogelijk om meer met minder te doen eigenlijk. Het is zeker interessant wanneer je ook betaalde marketing doet voor jouw website. Laten we het in het kort uitleggen.

Meer Leads

Meer Omzet 

Wat is conversie optimalisatie?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten, waar we het over hebben. Conversie optimalisatie voor een website kan verschillende zaken zijn. Het gaat vaak om het krijgen van meer offertes, afspraken en verkopen. Het is de sleutel van websitebezoeker naar resultaat. Wanneer je van iedere 100 bezoekers bijvoorbeeld 1 offerteverzoek krijgt dan kan dit goed zijn. Wat echter wanneer je 3 offerteverzoeken zou krijgen? Het is dan natuurlijk vele malen interessanter. Wanneer je van iedere 3 offertes namelijk een klant krijgt dan krijg je nu van iedere 100 bezoekers een klant in plaats van een offerte. Iets wat meer geld betekent. Het is dus zeer interessant om hier naar te kijken.

Bij een betaalde campagne kan een goed geoptimaliseerde website succes betekenen, waarbij een minder presterende site hier verlies zal geven. In plaats van 300 kliks inkopen, koop je er maar 100. Een klant krijgen is opeens drie keer goedkoper geworden. Iets wat het verschil maakt.

Waarom kiezen voor conversie optimalisatie?

Gezien de vorige alinea, lijkt het ons duidelijk waarom je voor conversie optimalisatie dient te kiezen. Het levert je simpelweg meer geld op onderaan de streep. Je zal meer resultaat krijgen van minder websitebezoekers. Het is vaak ongekend om te ontdekken hoe dit mogelijk is. Het is geweldig om meer kansen te krijgen bij minder bezoekers. Een website met weinig bezoekers kan opeens een goudmijntje worden. Tenminste als jij weet hoe!

Meer rendement, wat kost dat?

Uiteraard is het belangrijk om te weten welke kosten je moet maken om een betere conversie op jouw site te krijgen. Een conversie optimalisatie offerte op maat, maken we echter graag voor jou. We leren jou en jouw website graag wat beter kennen. We kunnen al snel inschatten wat de potentie is en hoe wij de conversie op de website kunnen verbeteren en verhogen.

De stappen naar succes!

Wanneer we starten dan kijken we in eerste instantie naar de huidige situatie. Wat is het doel van de site? Wat is er mogelijk en hoe kunnen we snel succes bezorgen voor jouw site? We maken een plan van aanpak.

Vervolgens implementeren we dit complete plan en daarna zal je zien hoe ook jij meer resultaten zult ontvangen van jouw website. Finetuning en het afstemmen voor een maximaal resultaat is een vervolgstap om daarna de resultaten te bewonderen.

Scroll naar boven