Wil jij Google voortaan als je beste vriend?

  • Worstel je nu dagelijks met Google?
  • Wil je online beter gevonden worden?
  • Heb je geen tijd voor SEO?
  • Maandelijks opzegbaar!

Wil jij Google voortaan als je beste vriend?

  • Worstel je nu dagelijks met Google?
  • Wil je online beter gevonden worden?
  • Heb je geen tijd voor SEO?
  • Maandelijks opzegbaar!

Gratis SEO-scan

Doe nu de gratis SEO scan. Dit is de perfecte manier om je website te onderzoeken op zwakke plekken. Die kan je dan aan de hand van de resultaten ook direct gaan aanpakken. Dit is natuurlijk ideaal want op die manier zorg je ervoor dat je website beter zal scoren dan ooit tevoren. Daarmee kan je dus meer gaan verdienen. De scan dient als basis voor het ontwikkelen van de best vindbare website die je maar kunt bedenken. Alle reden om dus direct te kijken welke mogelijkheden er liggen en hoe je deze optimaal kan gaan benutten als ondernemer.

De zwakke plekken eruit halen


Met de gratis SEO scan kijk je naar honderden factoren die van invloed zijn op je vindbaarheid in zoekmachines. Dit is dus ook een mooie manier om te zorgen dat je beter vindbaar wordt. Het is natuurlijk allang niet meer mogelijk om zelf alle factoren goed te herkennen. In dat opzicht kan de scan je dan dus ook goed op weg helpen. Soms kan het gaan om zoiets simpels als meer of betere content. In andere gevallen gaat het om dieperliggende factoren die je moet aanpakken om je vindbaarheid verder te optimaliseren voor je website.

Laten uitvoeren door een specialist


De gratis SEO scan hoeft niets te kosten, maar moet wel van goede kwaliteit zijn. Daarom is het altijd aan te raden om dit door een specialist te laten doen. Je weet dan zeker dat alles op de juiste manier gebeurt. Ook kan je direct gebruikmaken van de kennis van de specialist. Daarmee kan je dan direct een aanpak bedenken om de zwakke punten te verbeteren. Door vervolgens alles goed te blijven monitoren is het mogelijk om te zien hoe de website steeds beter gaat scoren. Uiteindelijk moet dit natuurlijk ook je doel zijn als het om SEO gaat.

 

Enkele voorbeelden van topposities die wij voor onze klanten behaalden

Positie 1

www.greenwatch.nl
Houten horloge
Houten horloges
Houten horloge graveren

Top 3

www.bruids-galawereld.nl
Sissi trouwjurk
Sissi bruidsjurk
Strapless bruidsjurk

Top 5

dokterverstappen.nl
Huisarts Den Haag
Huisartspraktijk Den Haag
Huisartsenpraktijk Den Haag

Top 10

www.zivaano.com
Grote maat dames schoenen
Dames schoenen grote maat
Damesschoenen maat 45