Meer bezoekers, leads en klanten

Virtual of WebAssistant (VA/WA)? Door onze veilige technieken brengen wij ook jouw website naar topposities binnen Google.

  • Worstel je nu dagelijks met Google?
  • Wil je online beter gevonden worden?
  • Heb je geen tijd voor SEO?
  • Maandelijks opzegbaar!

Meer bezoekers, leads en klanten

Virtual of WebAssistant (VA/WA)? Door onze veilige technieken brengen wij ook jouw website naar topposities binnen Google.

  • Worstel je nu dagelijks met Google?
  • Wil je online beter gevonden worden?
  • Heb je geen tijd voor SEO?
  • Maandelijks opzegbaar!

Ben je Virtual of WebAssistant (VA/WA)?

Zo word jij gevonden!

Vindbaarheid verhogen

Je worstelt met het aantrekken van klanten. Hoe doe je dat? Je wil alles uit je onderneming halen, maar het lukt je nog niet om de juiste klanten te vinden? Als daar nu eens een truc voor was, dan hoefde je er toch niet lang over na te denken om die toe te passen? Het mooie is: die truc is er, namelijk linkbuilding. En wij gaan je daarmee helpen. Lees verder hoe je meer relevante bezoekers naar je website kunt trekken.

Meer relevante bezoekers

Je bent nog maar net begonnen als VA/WA en je netwerk is nog niet zo groot. Uit je analytics zie je dat er nog niet veel mensen naar je website komen; de mate van verkeer hiernaar toe is erg laag. Dat vind je vreemd, omdat je een hartstikke goede website hebt laten bouwen. De reden hiervoor is niet makkelijk te vinden. Daarom roep je nu onze hulp in, omdat wij jou de ultieme oplossing hiervoor kunnen bieden. Met onze kennis zorgen we ervoor dat je in de top van de zoekmachines zult verschijnen, waardoor er meer relevante bezoekers jouw website gaan vinden.

Wat moet je doen?

Je hoeft ons alleen maar aan te geven dat je beter gevonden wil worden. Wij gaan hier dan vervolgens mee aan de slag. Linkbuilding is geen gemakkelijke opgave. Dat komt onder andere doordat de links van hoge kwaliteit moeten zijn. Je kunt niet zomaar met links gaan strooien, daar is een gericht plan voor nodig. Met zo’n plan bereik je maximaal resultaat en je ziet dan al snel dat het aantal bezoekers naar je website stijgt.

Werken met een professional

Je vindbaarheid verhogen moet je professioneel laten aanpakken door partijen die deze kennis bezitten. Daarom ben je hier dan ook aan het goede adres. Bij ons vind je alles wat nodig is om op internet beter gevonden te worden. Uit de onderstaande reviews lees je dat wij meerdere successen op dit gebied hebben geboekt. De stijging in het verkeer bij deze cliënten overtrof alle verwachtingen.

Gericht aan de oplossing werken

Linkbuilding doe je aan de hand van een strategie. Door hier gericht aan te werken maak je de kans van slagen op de lange termijn flink groter. Zo breng je bijvoorbeeld voortdurend meer content online. Dat maakt het beter mogelijk om goede links te verzamelen. Als VA/WA weet je dat content niet alleen maar uit tekst hoeft te bestaan. Foto’s en video’s zijn ook van heel grote waarde. Alle reden om je vaardigheden dus ook met onze hulp voor jezelf in te zetten. Je zult al snel de vruchten plukken.

Over langere periode

Het opstellen van een strategie voor linkbuilding is zeer effectief voor de lange termijn. We begrijpen heel goed dat je graag succes wil hebben op korte termijn. Daar kunnen we je ook mee helpen. Door direct volgens de strategie te gaan werken, is al binnen enkele weken resultaat meetbaar. Dit succes wil je over een langere periode blijven houden. Daarom is het belangrijk om aan de linkbuilding te blijven bouwen. Zo kun je je netwerk alleen maar groter maken. En met een groter netwerk maak je je vindbaarheid nog beter, waardoor je dus nog meer mensen naar je website zult trekken.

Gerichte werkzaamheden doen

Samenwerken met ons heeft als voordeel dat je professionele vaardigheden tot je beschikking hebt. Zoals al eerder aangegeven is Linkbuilding een heel precies proces. Wij bieden twee pakketten waaruit je kunt kiezen. Met het standaardpakket kun je al heel veel doen, maar wil je meer, kies dan voor het pro-pakket, met een dagdeel aan SEO-uitleg erbij inbegrepen. Neem contact met ons op voor overleg welk het pakket het beste bij jou past.

Direct uitbesteden

Wil je niet langer wachten? Besteed dan de linkbuilding nu direct aan ons uit. Hoe eerder je begint, hoe sneller je resultaat ziet.

Met je slimme verdienmodel ga je sneller geld verdienen. Alleen hierom al is starten met linkbuilding aantrekkelijk. Met onze hulp zul je direct de vruchten hiervan plukken.

Neem nu contact op, dan bekijken we direct wat we voor jou kunnen betekenen.

Enkele voorbeelden van resultaten

Bruids-galawereld.nl

Top 3

Sissi trouwjurk

Sissi bruidsjurk

Strapless bruidsjurk

dokterverstappen.nl

Huisarts Den Haag - #3
Huisartsenpraktijk Den Daag - #5
Huisartspraktijk Den Haag - #5

Cryptostart.nl

Cryptocurrency - #1
Cryptovaluta - #1
Litecoin koers - #2
bitcoin koers - #3

Zakelijkgeld.nl

Zakelijke lening- #3
Zakelijk geld lenen - #1
Bedrijfsleningen - #5

www.greenwatch.nl

Positie 1

Houten horloge

Houten horloges

Houten horloge graveren

Zivaano.com

Top 10

Grote maat dames schoenen

Dames schoenen grote maat

Damesschoenen maat 45

Ben jij het volgende succes verhaal

Monique Rollman Trouwjurken-shop

Super tevreden over de werkwijze en adviezen van Peter van Dami Marketing. Ga zo door.

Vivien van Wissen Zivaano.com

Mijn ervaring met Peter is erg prettig. Hij is enorm meedenkend en ondernemend. Hij zit overal bovenop en communiceert op een fijne manier. Peter ga zo door!

Menno Veen greenwatch.nl

Heerlijk om samen met Peter en zijn team te werken. Ze zijn deskundig en weten hoe ze je naar een hogere positie kunnen leiden. Zolang je als klant geduld hebt (zij kunnen immers ook niet sneller dan Google indexeert zonder penalty's).

Renate Dijst Le Chic Bruids-galawereld

Dami Marketing is een geweldig bedrijf. De juiste begeleiding en het beste advies , wat ik ooit meegemaakt heb bij een marketing buro. Alle tijd en aandacht geeft aan de klant, niets is teveel. Peter is iemand die echt verstand heeft waar hij mee bezig, en zich daardoor zeker onderscheid van de vele marketing buro`s die alleen maar dure rekeningen sturen en niet de juiste kennis hebben. Ik ben een zeer tevreden klant en raad iedereen Dami Marketing aan!.

Monique Rollman Trouwjurken-shop

Peter levert inzicht in het werk wat hij verricht in een markt waar iedereen erg geheimzinnig doet en geen openbaarheid wil geven van zaken. Peter heeft vervolgens een enorm enthousiasme en zoekt regelmatig contact voor een laatste update of overleg.