Beter online vindbaar

Door onze veilige technieken brengen wij ook jouw website naar toppositie's binnen Google

Kwalitatieve backlinks

White hat methodes

24/7 Real time inzicht

Dami Marketing Hoger in Google

Virtual assistant? Zo word jij gevonden!


Wat als er nu eens een truc was waardoor je ineens alles uit je onderneming kon halen. Dan hoefde je daar natuurlijk niet over na te denken. Natuurlijk wil je veel meer uit je vaardigheden halen. Je bent niet voor niets virtual assistant geworden. Je wilt zoveel mogelijk doen met dit verdienmodel. Maar hoe trek je dan meer klanten?

Wat nu als je hier eens de ultieme oplossing voor dit probleem kon vinden? Dat doe je namelijk door je vindbaarheid te verhogen. Vaak genoeg blijkt dat het een kwestie is van meer inzicht in het gebruik van linkbuilding. Je bent pas net begonnen, dus je netwerk is nog niet zo groot. Wij gaan daarbij helpen.

Meer verkeer trekken


Je hebt natuurlijk zelf ook wel wat kennis in huis. Je hebt allang ontdekt dat het probleem bij de mate van verkeer naar je website ligt. Dat vind je vreemd, want je hebt een hartstikke goede website laten opzetten. Toch wil het maar niet lukken om meer mensen bij jou uit te laten komen. Daar moet toch een duidelijke reden voor te vinden zijn? Omdat het niet gemakkelijk is om die te vinden, heb je onze hulp ingeroepen. Wij hebben namelijk wel de kennis in huis om te zorgen dat je in de top van de zoekmachines zal verschijnen.

Wat moet je doen?

Eigenlijk hoef jij niet zo heel veel te doen. Je geeft ons gewoon aan dat je beter gevonden wilt worden. Wij gaan hier dan vervolgens mee aan de slag. Linkbuilding is geen gemakkelijke opgave. Dat komt onder andere doordat de kwaliteit van de links van een bepaalde orde moeten zijn. Je kunt niet zomaar met links gaan strooien hier en daar. Daar is een gericht plan voor nodig. Zo bereik je maximaal resultaat met het werk dat je hieraan doet. Je zal dan al snel zien dat het aantal bezoekers naar je website stijgt.

Werken met een professional

Om je vindbaarheid te verhogen, moet je dat professioneel aan pakken. Dat doe je dus ook niet zelf, maar dat doe je met partijen die deze kennis bezitten. Daarom ben je hier dan ook aan het goede adres. Bij ons vind je alles wat nodig is om te zorgen dat je net wat beter voor de dag kunt komen. Uit de onderstaande voorbeelden kan je opmaken dat er meerdere successen zijn geboekt op dit gebied. De stijging in het verkeer bij deze cliënten overtrof alle verwachtingen.

Enkele voorbeelden van toppositie's die wij voor onze klanten behaalde!

www.greenwatch.nl

Positie 1

Houten horloge

Houten horloges

Houten horloge graveren

www.bruids-galawereld.nl

Top 3

Sissi trouwjurk

Sissi bruidsjurk

Strapless bruidsjurk

www.dokterverstappen.nl

Top 5

Huisarts Den Haag

Huisartspraktijk Den Haag

Huisartsenpraktijk Den Haag

www.zivaano.com

Top 10

Grote maat dames schoenen

Dames schoenen grote maat

Damesschoenen maat 45

Ervaring: van Renate Dijst (Bruids-galawereld.nl)
Dami Marketing is een geweldig bedrijf. De juiste begeleiding en het beste advies , wat ik ooit meegemaakt heb bij een marketing buro. Alle tijd en aandacht geeft aan de klant, niets is teveel. Peter is iemand die echt verstand heeft waar hij mee bezig, en zich daardoor zeker onderscheid van de vele marketing buro`s die alleen maar dure rekeningen sturen en niet de juiste kennis hebben. Ik ben een zeer tevreden klant en raad iedereen Dami Marketing aan!.

Ervaring: Van Vivien van Wissen (Zivaano.com)
Mijn ervaring met Peter is erg prettig. Hij is enorm meedenkend en ondernemend. Hij zit overal bovenop en communiceert op een fijne manier. Peter ga zo door!

Ervaring: Van Joep Moonen (moonenimportexport.nl)
Peter levert inzicht in het werk wat hij verricht in een markt waar iedereen erg geheimzinnig doet en geen openbaarheid wil geven van zaken. Peter heeft vervolgens een enorm enthousiasme en zoekt regelmatig contact voor een laatste update of overleg.

Vraag een Gratis Linkbuilding advies aan!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please enter a message.
Please check this field.

Gericht aan de oplossing werken


Linkbuilding doe je aan de hand van een strategie. Door hier gericht aan te werken maak je de kans van slagen flink groter. Zo breng je bijvoorbeeld voortdurend meer content online. Dat maakt het beter mogelijk om goede links te verzamelen. Denk er daarbij aan dat content niet alleen maar uit tekst hoeft te bestaan. Ook video’s kunnen van hele grote waarde zijn. Als virtual assistant weet je hier natuurlijk wel raad mee. Alle reden om je vaardigheden dus ook met onze hulp voor jezelf in te zetten. Je zal al snel de vruchten plukken.

Over langere periode


Het is goed te begrijpen dat je op zoek bent naar succes op korte termijn. Daar kunnen we je dan ook mee helpen. Door direct volgens de strategie te gaan werken, is al binnen enkele weken resultaat meetbaar. Dat is natuurlijk niet het enige wat je wenst. Ook over langere periode wil je succes blijven houden. Daarom is het ook belangrijk om aan de linkbuilding te blijven bouwen. Zo kan je je netwerk alleen maar groter maken. Daarmee maak je je vindbaarheid nog beter. Waardoor je dus nog meer mensen naar je website zal trekken.

Gerichte werkzaamheden doen


Samenwerken met ons, welke voordelen brengt dit je nu eigenlijk? In de eerste plaats krijg je professionele vaardigheden tot je beschikking. Linkbuilding is een heel precies proces, zoals eerder aangegeven. Daarom bieden wij twee verschillende pakketten aan. Op die manier is precies op maat te bepalen wat voor jou van belang is. Je kunt kiezen voor het standaardpakket. Daar kan je al heel veel mee doen. Wil je echter nog meer? Dan kies je voor het pro pakket, met een dagdeel aan SEO uitleg erbij inbegrepen.

Direct uitbesteden


Wil je niet langer wachten? Dan moet je de linkbuilding nu direct aan ons uitbesteden. Hoe eerder je begint, hoe sneller je resultaat zult zien. Alleen al omdat je dan dus ook sneller geld kunt gaan verdienen met je slimme verdienmodel is dit natuurlijk aantrekkelijk. Wij willen je daarom graag helpen. Neem nu direct contact op. Dan kunnen we direct bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je zal direct de vruchten hiervan plukken.

Start Dinsdag 2 April Slechts 5 Plaatsen Beschikbaar , Meld je direct aan zodat ook jou website naar toppositie's wordt gebracht

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Smart

€2750
 • 6 Maanden Linkbuilding
 • 2 zoektermen
 • 24/7 Realtime inzicht SEO Dasboard

Pro

€4795
 • 6 Maanden Linkbuilding
 • 4 zoektermen
 • SEO Training 1/2 Dag deel
 • 24/7 Realtime inzicht SEO Dashboard
 • Zoekwoord onderzoek 10 Zoekwoorden

De unieke en heldere werkwijze van Dami Marketing

Klanten van Dami Marketing genieten van vele voordelen. Onze missie is de linkbuilding opdrachten zo overzichtelijk en doorzichtig mogelijk uitvoeren. Hiervoor maken wij gebruik van een Dashboard. Als klant heb je zelf ook toegang tot dit dashboard. In het dashboard wordt weergegeven:

 • De positie van de website in Google
 • Het zoekvolume van de zoekwoorden
 • De aangevraagde links
 • De geplaatste links
Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Veel gestede vragen