Wil je ook Google Domineren

Meer leads en sales generen met je website of webshop?

Dan is het tijd voor actie!


Zet de stap, en wij zorgen voor resultaat!

Direct sparren met een specialist? Bel 030-2272434

Transparante en controleerbare linkbuiding


Dami marketing wil graag doorzichtige en controleerbare linkbuilding aanbieden. Dit kunnen we bereiken door het gebruik van een uniek Dashboard. In dit unieke dashboard kunnen onze klanten precies zien hoe het ervoor staat met de linkbuilding opdracht.  In dit dashboard kan je  bijvoorbeeld zien op welke websites de links geplaatst gaan worden of geplaatst zijn. Hoeveel zoekhits belangrijke zoekwoorden opleveren en hoe je website stijgt in de zoekresultaten nadat wij met de opdracht gestart zijn. Zo heb je realtime inzicht in onze werkzaamheden.

De basis van het succes van de zoekmachine posities van jouw website liggen vooral bij de linkbuilding. Het is van groot belang dat het plaatsen van je backlinks op een natuurlijke wijze gebeurd. Zoekmachines zijn namelijk steeds slimmer geworden en hebben volop intelligentie om te zien, dat linkbuilding automatisch gebeurd. Het is niet goed om in een klap honderd links te krijgen naar jouw website. De zoekmachines ruiken argwaan en jouw site zal hierdoor geen positie stijgen in de zoekmachines. De kans is zelfs groot, dat jouw site juist wordt afgestraft en wegzakt in de resultaten. Pijnlijk!

Blijf je concurrenten een stap voor binnen de zoekmachines

Natuurlijk willen we allemaal graag met een druk op de knop op de eerste plek staan in Google, Bing of Yahoo. Tegenwoordig is het echter niet meer zo gemakkelijk om topposities te krijgen. We gaven al aan, dat eenvoudige oplossing afgestraft worden. Koop dus niet lukraak een linkpakket. Wees slim en laat handmatig jouw links opbouwen naar jouw website. Je komt hierdoor hoger in de zoekmachines. Natuurlijk duurt het wat langer om een hoog aantal links te krijgen. Nog belangrijker is het, dat je juist ook hoger in de zoekmachines zal blijven staan. Succes voor de lange termijn!

Kies voor resultaat

Het is verstandig om voor een succesvolle strategie te kiezen. Bouw geleidelijk aan meer content op, op jouw website. Bouw geleidelijk aan ook meer links op naar de content en jouw website. (Content zijn bijvoorbeeld teksten of video’s). Je zal op zowel de korte termijn, als de lange termijn meer bezoekers krijgen uit de zoekmachines. Meer mensen op jouw site zullen zorgen voor betere resultaten en meer manieren om inkomsten te genereren met jouw site. Focus je hierop!

Samen met ons is het mogelijk om resultaten te zien en te krijgen.

Vakmanschap is meesterschap

Zoals zoveel zaken in de wereld, worden de beste zaken met de hand gemaakt. Ook bij de handmatige linkbuilding is dit het geval. Het lijkt misschien op het eerste gezicht iets wat op de computer gebeurt. Er zal dus weinig handmatigs aan kunnen zijn. Het is niet het schilderen van een schilderij of een mooi houtsnijwerk. Toch is het echt handmatig, doordat op maat wordt gekeken naar waar jij kunt scoren in de zoekmachines. De links worden stuk voor stuk aangemaakt en verkregen. Iets wat natuurlijk geweldig is. In de resultaten zal je dit trouwens ook terug zien. Je krijgt nu immers links welke veel meer waarde bieden. Ze sluiten perfect aan bij jouw website, wat ook door de zoekmachines wordt opgemerkt. Waardoor je uit eindelijk betere positie’s binnen de zoekmachines behaald!

Linkbuilding mogelijkheden


Hieronder tref je onze mogelijkheden die wij je aanbieden qua linkbuilding. Indien je hier vragen over heeft kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen je dan een verdere toelichting geven over de mogelijkheden van linkbuilding.

*Pakketten per website -Tarieven per maand – Minimale looptijd 6 Maanden

Pro

16 uur Linkbuilding
€ 1199
 • 8 zoektermen
 • Links vanaf Nederlandse ip Adressen
 • Homepage links
 • Partnerpagina links
 • 4 Artikelen 450 woorden incl 2 incontent links
 • Startpagina links
 • Bedrijven pagina links

Minimaal

4 uur Linkbuilding
€ 379
 • 2 zoektermen
 • Links vanaf Nederlandse ip Adressen
 • Partnerpagina links
 • Startpagina links
 • Bedrijven pagina links
 • -
 • -

Enkele praktijkvoorbeelden

Voor de website https://www.dokterverstappen.nl/ is Dami marketing een linkbuildingopdracht gestart in juli. Op het startmoment stond deze website in Google op positie 38 met een belangrijk zoekwoord: Huisarts Den Haag. Het uitgangspunt van de opdracht was het realiseren van meer organisch verkeer en het vergroten van de naamsbekendheid van de website. Door het plaatsen van links op diverse andere websites is de positie binnen 2 maanden gestegen naar een top 5 positie!

Ook voor de website https://virusscanner.software/ heeft Dami marketing een linkbuilding opdracht uitgevoerd. De opdrachtgever gaf meerdere concurrerende zoekwoorden op waarop hij hoger wilde ranken. Zoekwoorden met soms maar liefst 10000 geregistreerde zoekhits. Inmiddels staan 6 van deze zoekwoorden binnen 2 maanden al in de top 10 bij Google.

Zichtbaar resultaat met goede gevolgen

Beide opdrachtgevers zijn zeer content met het behaalde resultaat. Zij zien de bezoekersaantallen op de websites stijgen. Voor de huisarts betekend dit namelijk meer aanmeldingen van nieuwe cliënten. Voor de website van Virusscanner betekend dit een verhoogde verkoop. Met de nieuw behaalde posities in Google, verdienen zij binnen een zeer korte termijn de prijs die zij betaald hebben voor de linkbuildingopdracht terug.

Voorbeeld Behaalde positie's.

De unieke en heldere werkwijze van Dami Marketing

Klanten van Dami Marketing genieten van vele voordelen. Onze missie is de linkbuilding opdrachten zo overzichtelijk en doorzichtig mogelijk uitvoeren. Hiervoor maken wij gebruik van een Dashboard. Als klant heb je zelf ook toegang tot dit dashboard. In het dashboard wordt weergegeven:

 • De positie van de website in Google
 • Het zoekvolume van de zoekwoorden
 • De aangevraagde links
 • De geplaatste links

Het unieke dashboard van Dami Marketing

Het dashboard stelt je in staat om op ieder moment de huidige stand van de linkbuildingsopdracht te bekijken. Aan het einde van de opdracht krijg je een overzichtelijke rapportage toegestuurd. Op dat moment kun je beslissen om de linkbuilding opdracht te verlengen of te stoppen. Horen wij niets van je dan stopt de opdracht automatisch en wordt uw website verwijderd uit het dashboard. Wil je de opdracht niet verlengen maar wel gebruik blijven maken van het dashboard dan kan dat ook. Hiervoor brengen wij € 9,95 per maand in rekening.

Verschillende linkbuildingspakketten mogelijk

Heb je besloten om gebruik te maken van de linkbuildingsdiensten van Dami marketing? Dan heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Kies een pakket op basis van een aantal uren of maak gebruik van een campagne of trajectafspraak.

Wat kun je verwachten van Dami Marketing

Wij maken gebruik van websites, partnerpagina’s en startpagina’s om links te plaatsen. Alle pagina’s waarop wij jouw website plaatsen zijn gerelateerd aan het onderwerp van uw eigen website. Ook is het mogelijk om teksten op blogpagina’s te laten plaatsen. De plaatsing van de soort links en artikelen gaat altijd in overleg met u voordat de linkbuilding opdracht start. Heb je specifieke wensen dan kun je deze aan ons kenbaar maken.

Graag verwelkomen wij je als nieuwe klant!

Mochten er ondanks deze uitleg nog onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen het je graag nog een keer rustig uit. Mocht u andere speciale wensen hebben dan staan wij daar uiteraard ook voor open. Neem contact op via onderstaand contact formulier of Bel met een van onze specialisten op 030-2272434