Besteed je linkbuilding voordelig uit aan een specialist!

 • Kwalitatieve en blijvende links
 • Hogere posities binnen zoekmachines
 • Profiteer van onze kennis
 • Maandelijks opzegbaar!

Besteed je linkbuilding voordelig uit aan een specialist!

 • Kwalitatieve en blijvende links
 • Hogere posities binnen zoekmachines
 • Profiteer van onze kennis
 • Maandelijks opzegbaar!

Linkbuilding

Basis van het succes

De basis van het succes van de zoekmachineposities van jouw website ligt vooral bij de linkbuilding. Het is van groot belang dat het plaatsen van je backlinks op een natuurlijke wijze plaatsvindt. Zoekmachines worden namelijk steeds slimmer en hebben volop intelligentie om te zien of linkbuilding automatisch gebeurt. Het is niet goed om in een klap honderd links te krijgen naar jouw website. De zoekmachines 'ruiken' argwaan en jouw site zal hierdoor geen positie stijgen in de zoekmachines. De kans is zelfs groot, dat jouw site juist wordt afgestraft en wegzakt in de resultaten. Pijnlijk!

Transparant en controleerbaar

Dami Marketing biedt transparante en controleerbare linkbuilding aan. Dit noemen wij het realtime inzicht in onze werkzaamheden. Dit bereiken wij door het gebruik van een uniek Dashboard. Jij, onze klant, ziet hierin precies:

 • op welke websites de links geplaatst worden of zijn;
 • hoeveel zoekhits belangrijke zoekwoorden opleveren;
 • hoe je website stijgt in de zoekresultaten, nadat wij gestart zijn met de opdracht.

Blijf je concurrenten een stap voor binnen de zoekmachines

Natuurlijk willen we allemaal graag met een druk op de knop op de eerste plek staan in Google, Bing of Yahoo. Tegenwoordig is het echter niet meer zo gemakkelijk om topposities te krijgen. We gaven al aan dat eenvoudige oplossingen afgestraft worden. Koop dus niet lukraak een linkpakket. Wees slim en laat handmatig jouw links opbouwen naar jouw website. Je komt hierdoor hoger in de zoekmachines. Natuurlijk duurt het wat langer om een hoog aantal links te krijgen. Nog belangrijker is het dat je juist ook hoger in de zoekmachines zal blijven staan. Succes voor de lange termijn!

Neem contact met ons op voor meer informatie of kies gelijk hieronder voor het linkbuildingpakket.

Linkbuilding uitbesteden vanaf € 379 per maand

Linkbuilding is een strategie die, mits juist uitgevoerd, voor een verbeterde vindbaarheid in Google en via internet kan zorgen. Linkbuilding is het fundament van je SEO-strategie. Besteed dit tijdrovende en specialistische werk uit aan Dami Marketing en ervaar de positieve veranderingen.

Profiteer van onze kennis

 • Op welke websites de links geplaatst worden of zijn.
 • Hoeveel zoekhits belangrijke zoekwoorden opleveren.
 • Hoe je website stijgt in de zoekresultaten, nadat wij gestart zijn met de opdracht.

Kies voor resultaat

Het is verstandig om voor een succesvolle strategie te kiezen. Bouw geleidelijk aan meer content op, op jouw website. Bouw geleidelijk aan ook meer links op naar de content en jouw website (content zijn bijvoorbeeld teksten of video’s). Je zal op zowel de korte termijn, als de lange termijn meer bezoekers krijgen uit de zoekmachines. Meer mensen op jouw site zullen zorgen voor betere resultaten en meer manieren om inkomsten te genereren met jouw site. Focus je hierop!

Samen met ons is het mogelijk om resultaten te zien en te krijgen.

Vakmanschap is meesterschap

Zoals zoveel zaken in de wereld, worden de beste zaken met de hand gemaakt. Ook bij de handmatige linkbuilding is dit het geval. Het lijkt misschien op het eerste gezicht iets wat op de computer gebeurt. Er zal dus weinig handmatigs aan kunnen zijn. Het is niet het schilderen van een schilderij of een mooi houtsnijwerk. Toch is het echt handmatig, doordat op maat wordt gekeken naar waar jij kunt scoren in de zoekmachines. De links worden stuk voor stuk aangemaakt en verkregen. Iets wat natuurlijk geweldig is. In de resultaten zal je dit trouwens ook terug zien. Je krijgt nu immers links welke veel meer waarde bieden. Ze sluiten perfect aan bij jouw website, wat ook door de zoekmachines wordt opgemerkt. Waardoor je uit eindelijk betere positie’s binnen de zoekmachines behaald!

Enkele praktijkvoorbeelden

Voor de website https://www.dokterverstappen.nl is Dami marketing een linkbuildingopdracht gestart in juli. Op het startmoment stond deze website in Google op positie 38 met een belangrijk zoekwoord: Huisarts Den Haag. Het uitgangspunt van de opdracht was het realiseren van meer organisch verkeer en het vergroten van de naamsbekendheid van de website. Door het plaatsen van links op diverse andere websites is de positie binnen 2 maanden gestegen naar een top 5 positie!

Ook voor de website https://virusscanner.software heeft Dami marketing een linkbuildingopdracht uitgevoerd. De opdrachtgever gaf meerdere concurrerende zoekwoorden op waarop hij hoger wilde ranken. Zoekwoorden met soms maar liefst 10000 geregistreerde zoekhits. Inmiddels staan 6 van deze zoekwoorden binnen 2 maanden al in de top 10 bij Google.

Zichtbaar resultaat met goede gevolgen

Beide opdrachtgevers zijn zeer content met het behaalde resultaat. Zij zien de bezoekersaantallen op de websites stijgen. Voor de huisarts betekend dit namelijk meer aanmeldingen van nieuwe cliënten. Voor de website van Virusscanner betekend dit een verhoogde verkoop. Met de nieuw behaalde posities in Google, verdienen zij binnen een zeer korte termijn de prijs die zij betaald hebben voor de linkbuildingopdracht terug.

Het unieke dashboard van Dami Marketing

Het dashboard stelt je in staat om op ieder moment de huidige stand van de linkbuildingsopdracht te bekijken. Aan het einde van de opdracht krijg je een overzichtelijke rapportage toegestuurd. Op dat moment kun je beslissen om de linkbuilding opdracht te verlengen of te stoppen. Horen wij niets van je dan stopt de opdracht automatisch en wordt jouw website verwijderd uit het dashboard. Wil je de opdracht niet verlengen maar wel gebruik blijven maken van het dashboard dan kan dat ook. Hiervoor brengen wij € 9,95 per maand in rekening.

Wat kun je verwachten van Dami Marketing

Wij maken gebruik van websites, partnerpagina’s en startpagina’s om links te plaatsen. Alle pagina’s waarop wij jouw website plaatsen zijn gerelateerd aan het onderwerp van jouw eigen website. Ook is het mogelijk om teksten op blogpagina’s te laten plaatsen. De plaatsing van de soort links en artikelen gaat altijd in overleg met jou voordat de linkbuildingopdracht start. Heb je specifieke wensen dan kun je deze aan ons kenbaar maken.

Graag verwelkomen wij je als nieuwe klant!

Mochten er ondanks deze uitleg nog onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen het je graag nog een keer rustig uit. Mocht je andere speciale wensen hebben dan staan wij daar uiteraard ook voor open. Neem contact op via het contactformulier of bel met een van onze specialisten op 030-2272434.

Dami Marketing is er voor JOU!

Vraag een offerte aan