WordPress-webshop vanaf € 2.295

Met onze webshop service ontzorgen wij jou compleet! Genereer omzet zonder zorgen over de technische aspecten.

 • Zelf je producten beheren
 • 100% eigenaar van je webshop

WordPress-webshop vanaf € 2.295

Met onze webshop service ontzorgen wij jou compleet! Genereer omzet zonder zorgen over de technische aspecten.

 • Zelf je producten beheren
 • 100% eigenaar van je webshop

Waarom het voor jou ook tijd wordt voor een WooCommerce webshop

De wereld is veranderd. Vooral het internet heeft hier een groot aandeel in gehad. Natuurlijk zijn er nog vele andere zaken welke bijdragen aan de verandering van de wereld. De droom van vele mensen om echter een eigen bedrijf te kunnen hebben is nu uitgekomen. Het internet heeft met de webshops veel mensen nieuwe kansen geboden. Kansen om succesvol een webshop te starten!

Ook jij kunt starten met jouw eigen webshop om zo een extra inkomen op te bouwen! Of mogelijk om jouw offline winkel online te laten komen. Je krijgt opeens veel meer potentie om te groeien.

Waarom een WordPress-webshop starten?

Het is tegenwoordig zo gemakkelijk om een shop te starten. Een webshop starten kun je snel en gemakkelijk doen. Het heeft zoveel voordelen ten opzichte van een fysieke winkel. Denk maar eens aan:

 • geen verkooppersoneel;
 • geen winkelruimte huren;
 • geen (beperkte) openingstijden;
 • geen energierekeningen voor de verwarming of airco;
 • geen fysieke beperkingen.

Jouw speelveld is heel Nederland of zelfs de hele wereld. Bezorgdiensten groeien als kool, dankzij alle webshops. Ze bezorgen alle bestellingen aan jouw klanten. De grootste voordelen van een webshop zijn simpelweg het weglaten van de nadelen van een normale winkel. Je bent vrij om snel te groeien en om in het hele land jouw producten te verkopen. Natuurlijk heb je wel een webshop nodig!

Van offline naar online gaan?

Natuurlijk is het voor veel fysieke winkels geweldig om naast een echte winkel ook een internetshop te hebben. Klanten kunnen nu ook vanuit hun eigen huis een bestelling plaatsen. Het haalt veel drempels weg en herhaalaankopen worden gemakkelijk gedaan. De stenen winkel biedt volop vertrouwen en service. De webshop biedt een extra verkoopkanaal aan. Je bent je concurrentie nu voor, omdat je al een goede klantenbinding hebt.

Wie maakt jouw webwinkel?

Graag maken wij ook jouw webshop. Het is al mogelijk bij ons om vanaf 2295 euro een webshop te krijgen. Natuurlijk zorgen wij ook voor de integratie van de betaalmodules. Op die manier kun je snel jouw investering terugverdienen.

Wat is belangrijk bij een goede webshop?

De belangrijkste elementen van een goede webshop zijn een goed werkende website. Wanneer de site niet optimaal werkt, niet snel genoeg is of soms vastloopt zal zich dat vertalen in gemiste verkopen. Conversie van websitebezoekers naar aankopen en klanten is daarnaast natuurlijk essentieel. Zonder klanten is het onmogelijk om een succesvolle webshop te krijgen.

Een derde punt is natuurlijk om voldoende webshop bezoekers te krijgen. Door in de basis al een zoekmachine geoptimaliseerde webshop te hebben wordt het gemakkelijker om hierin te slagen. Natuurlijk zal een linkpakket hierbij ook een goede boost opleveren voor de sales en zoekmachineposities.

Wacht niet langer!

Neem nog vandaag contact met ons op om jouw vragen te stellen of voor een offerteverzoek. We reageren snel en verrassen je graag met onze expertise, scherpe prijzen en sterke service.

Werkwijze

 • Om de prijzen zo laag mogelijk te houden doen we de briefing uitsluitend per mail.
 • Je levert binnen 7 dagen alle relevante foto’s, logo, tekst en eventueel andere materialen.
 • Na de eerste opzet kun je binnen 7 dagen ons voorzien van feedback.
 • Je ontvangt van ons een uitgebreide vragenlijst die wij als uitgangspunten gaan hanteren bij het ontwikkelen van je website.
 • Wij gaan aan de slag met het neerzetten van een eerste concept.
 • Vervolgens bouwen we de gehele website en integreren het technische gedeelte. hierna krijg je één correctieronde.

Correctieronde

Na deze correctieronde wordt de website opgeleverd, wanneer je daarna wijzigingen wilt laten aanbrengen is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor worden dan wel kosten in rekening gebracht. Dit gaat op uurtarief of via onze strippenkaart

De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk! Wij maken ook jouw graag 100% tevreden!