Toe aan een nieuwe website?

Een complete WordPress-website vanaf € 995.

 • Gebruiksvriendelijk CMS-systeem
 • 100% eigenaar van je website

Toe aan een nieuwe website?

Een complete WordPress-website vanaf € 995.

 • Gebruiksvriendelijk CMS-systeem
 • 100% eigenaar van je website

Waarom het voor jou ook tijd wordt voor een WordPress-website

In de hele wereld draaien er duizenden, zo niet honderden duizenden of zelfs miljoenen websites op WordPress. Het is geweldig om te zien, hoe populair dit content management systeem is. Het is gemakkelijk om een goede website te bouwen met een passend ontwerp. Wij hebben voor tal van websites ook gebruik gemaakt van WordPress. Het is een geweldig systeem in onze ogen. We leggen je graag uit waarom en ook waarom jij hiervoor zou moeten kiezen!

Waarom WordPress

Er zijn een aantal elementen waarom wij adviseren om altijd voor WordPress te kiezen. Laten we ze opsommen om ze daarna te bespreken. Er zijn continu updates om het leven van hackers en internetpiraten moeilijk te maken. Je site zal altijd stabiel aanwezig blijven op het internet.

De zoekmachines houden van WordPress. Simpel gewoon. Ze weten hoe de structuur is opgebouwd en hun spiders vliegen door de site heen. Er is volop flexibiliteit. Je kunt kiezen uit eigenlijk ieder gewenst ontwerp. Je zal altijd een site krijgen welke bij jou past. Tevens zijn er tal van plugins, zoals ze genoemd worden. Hiermee kun je de basis van de site verder uitbreiden. Het is gemakkelijk om social media te implementeren of een sterk reactieformulier. Er zijn ongekende mogelijkheden.

Het is een eenvoudig te gebruiken systeem. Tevens zijn er volop handleidingen en video’s beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om zelf de site te beheren. Eigenlijk is dat de basis van WordPress. Natuurlijk is er nog veel meer! Laten we echter wat meer vertellen over een aantal van deze punten.

Updates tegen hackers

Niets is vervelender dan wakker te worden, je website in te laden en een rood scherm te zien van een virus of zelfs een doodshoofd of clown van een hacker. Wanneer je site niet goed bereikbaar is, dan is dit schadelijk voor jouw zoekmachineposities en ook voor jouw omzet. Je bent niet bereikbaar!

WordPress heeft gelukkig regelmatig updates om het voor hackers zeer moeilijk te maken om je site te kraken en te hacken. Gelukkig maar.

Zoekmachines en WordPress is goud!

De zoekmachines vinden het heerlijk om door de WordPress sites te gaan om te ontdekken welke content er is. Doordat er geen complexe structuren zijn is het voor hun gemakkelijk om de hele site te leren kennen. Geweldig gewoon.

Wij kunnen jou helpen om je WordPress website up to date en veilig te houden. Wil je meer weten over onze onderhoudsabbonementen?

Flexibiliteit en compleet naar wens

Ondanks, dat WordPress door miljoenen mensen gebruikt wordt is het geen eenheidsworst. Iedereen kan zijn site zelfs zo maken, dat het een unieke site is. Natuurlijk is de content en de teksten de basis om dit te realiseren. Echter ook het hele ontwerp is aan te passen en uniek te maken. Daarnaast kan iedere website eigenaar kiezen voor de juiste plugins en aanvullingen voor zijn doelgroep. Top gewoon.

Eenvoud dient de mens!

Het is natuurlijk goed om te weten, dat het WordPress content management systeem erg gemakkelijk te gebruiken is. Je kunt snel een blogpost plaatsen, een video uploaden of een figuur toevoegen. Het gaat allemaal snel en real time. Een foutje gemaakt? Dan pak je gewoon een eerdere versie van een bericht. Hier kun je dan direct weer meer verder. Ze hebben overal aan gedacht!

Een html, php of WordPress-site?

Ons advies is in eerste instantie, dat bij een eenvoudige website je het beste kunt kiezen voor een WordPress-site. Je kunt hem eenvoudig uitbreiden en laten groeien. Bij een website in php of html wordt het voor veel mensen moeilijk en ook omslachtig om snel en gemakkelijk extra pagina’s toe te passen. Ook het aanpassen van een prijs of andere tekst zal niet zo gemakkelijk gaan.

Wanneer je echter puur maatwerk nodig hebt kan een html site of een php website voordelen bieden.

Iets voor jou?

Wij maken graag ook jouw WordPress-site. Je kunt alles aan ons overlaten. Deel jouw wensen en dromen rondom jouw website met ons en we gaan direct aan de slag. Er zijn al mogelijkheden vanaf 995 euro. Wij weten zeker, dat ook jij (net als ons) een totale WordPress fan zult worden.

Wij vertellen je graag vooraf hoe wij te werk gaan. Onze werkwijze!

Werkwijze

 • Om de prijzen zo laag mogelijk te houden doen we de briefing uitsluitend per mail.
 • Je levert binnen 7 dagen alle relevante foto’s, logo, tekst en eventueel andere materialen.
 • Na de eerste opzet kun je binnen 7 dagen ons voorzien van feedback.
 • Je ontvangt van ons een uitgebreide vragenlijst die wij als uitgangspunten gaan hanteren bij het ontwikkelen van je website.
 • Wij gaan aan de slag met het neerzetten van een eerste concept.
 • Vervolgens bouwen we de gehele website en integreren het technische gedeelte. hierna krijg je één correctieronde.

Correctieronde

Na deze correctieronde wordt de website opgeleverd, wanneer je daarna wijzigingen wilt laten aanbrengen is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor worden dan wel kosten in rekening gebracht. Dit gaat op uurtarief of via onze strippenkaart

De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk! Wij maken ook jouw graag 100% tevreden!

Website Basis

€ 995 (excl. btw)
 • Maximaal 5 pagina's
 • Incl. contactformulier
 • SSL-certificaat
 • WordPress-thema licentie

Website Pro

€ 1.795 (excl. btw)
 • Maximaal 10 pagina's
 • Incl. contactformulier
 • SSL-certificaat
 • WordPress-thema Licentie