Over ons


Wij zijn een fullservice marketingbureau welke zich richt op meerdere zaken binnen de online marketing. Eigenlijk is online marketing niet meer weg te denken binnen de hele maatschappij. Mensen worden wakker en gaan naar bed met hun laptop, tablet of smartphone. Tijden veranderen en de informatie van zoveel zaken ligt in de palm van onze hand.

Wat kunnen wij voor jou doen

Dami marketing houdt zich bezig met verschillende zaken. Op de site kun je de verschillende zaken ontdekken. De volgende kerntaken hebben onze volledige aandacht.

Kwaliteit & vakmanschap

Door de jaren heen is er volop ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van het ontwikkelen van websites en webshops. Veel van de sites worden in WordPress ontwikkeld vandaag de dag. Het biedt vele voordelen, waaronder het gemak van een eigen content management systeem. Hierdoor is het mogelijk om zelf de website te beheren en te onderhouden.

Hoger in de zoekmachine

De kracht van Google mogen we zeker niet onderschatten. Wanneer je een top tien positie hebt dan zal je zien, dat er veel meer bezoekers op jouw website komen. Bezoekers, waarvoor je niet hoeft te betalen. Bezoekers, die jouw website ook als sterk en goed beschouwen. Google (of een andere zoekmachine) heeft hem immers op de eerste plek gezet.

Natuurlijk is er veel meer dan slechts de prijs.

Natuurlijk willen we allemaal vakwerk voor een scherpe prijs. Wij begrijpen dit volledig. Door onze geoptimaliseerde processen binnen ons bedrijf kunnen wij hieraan voldoen. Het is mogelijk om snel te schakelen met ons.

Het is dus niet alleen een aantrekkelijke investering, maar ook nog eens een snel en vakkundig resultaat. Het heeft al vele anderen over de streep getrokken om voor ons te kiezen.

Ben jij ons volgende succesverhaal?

Graag vertellen we nog veel meer over ons. Het draait echter om jouw website of webshop. Ook kun je bij ons een linkbuildingpakket afnemen of zoekmachinepromotie laten uitvoeren. Kijk op onze site wat er allemaal kan.

Wanneer je meer informatie wenst of een offerte op maat, dan kun je natuurlijk direct een offerte opvragen. We zorgen dan voor een aantrekkelijk aanbod voor jou. Hier begint het allemaal mee! Het is de eerste stap om te verkennen hoe wij elkaar van dienst kunnen zijn.

Wat klanten vertellen

Hieronder vind u ervaringen van klanten met wie wij eerder hebben samengewerkt.

18/07/18 | Robbin uit Utrecht
Opdracht:

Dami marketing heeft voor onze website de linkbuilding verzorgd. Na de eerste maand zag je onze website al een grote vooruitgang maken in de zoekresultaten op de afgesproken zoekwoorden. Zeker een aanrader!

8,0
Aanbeveling: ja
02/02/18 | Gabriel uit Naaldwijk
Opdracht: Website

Super service, website binnen 1 week klaar

10,0
Aanbeveling: ja
29/01/18 | Joep uit Udenhout
Opdracht: Linkbuilding

Peter levert inzicht in het werk wat hij verricht in een markt waar iedereen erg geheimzinnig doet en geen openbaarheid wil geven van zaken. Peter heeft vervolgens een enorm enthousiasme en zoekt regelmatig contact voor een laatste update of overleg.

9,0
Aanbeveling: ja
27/01/18 | Maarten uit Epe
Opdracht: Linkbuilding

Snelle en zeer prettige communicatie!

9,0
Aanbeveling: ja
25/01/18 | Heino uit Desselgem
Opdracht: Linkbuilding

7,0

8,0
Aanbeveling: ja
25/01/18 | Renate uit Purmerend
Opdracht: Webshop

Voor het beste advies en deskundigheid raad ik Dami marketing aan bij iedereen.

10,0
Aanbeveling: ja
25/01/18 | Menno uit Ter Aar
Opdracht: Linkbuilding

Heerlijk om samen met Peter en zijn team te werken. Ze zijn deskundig en weten hoe ze je naar een hogere positie kunnen leiden. Zolang je als klant geduld hebt (zij kunnen immers ook niet sneller dan Google indexeert zonder penalty’s). Verbeterpunt is communicatieplan voor komende periode. Zo weet de klant nog beter wat ze kunnen verwachten van Dami.

Al met al: aanrader!

8,0
Aanbeveling: ja
25/01/18 | Vivien uit Haarlem
Opdracht: Linkbuilding

Mijn ervaring met Peter is erg prettig. Hij is enorm meedenkend en ondernemend. Hij zit overal bovenop en communiceert op een fijne manier. Peter ga zo door!

9,0
Aanbeveling: ja
25/01/18 | monique uit Purmerend
Opdracht: Webshop

Wij zijn zeer tevreden over Peter van Damimarketing is zeer bereid en denkt goed met ons mee,en neemt echt de tijd voor ons bij vragen.
Wij zouden iedereen Damimarketing adviseren.

10,0
Aanbeveling: ja