dami vaatwasser

Opdrachtgever: Vaatwasserdeal.nl

Diensten: Website

Website: www.vaatwasserdeal.nl

dami zorginstelling

Opdrachtgever: Zorginstelling Zorgeloos

Diensten: Website ontwikkeling

Website: zorginstellingzorgenloos.nl

dami olga's kussens

Opdrachtgever: Olga’s kussens

Diensten: Webshop ontwikkeling

Website: olgaskussens.nl

dami travel2antillen

Opdrachtgever: Travel2Antillen

Diensten: Website

Website: www.travel2antillen.nl

Travel2antillen.nl

In sommige gevallen is het verzorgen van een marketingstrategie geen kwestie van verbeteren, maar bestaat de mogelijkheid om vanaf het begin te beginnen. Die mogelijkheid werd Dami Marketing geboden door travel2antillen.nl. Door de website in het geheel te kunnen realiseren werd het mogelijk om direct aan de slag te gaan met de juiste uitgangspunten. Een website moet immers zo spoedig als Google toelaat optimale resultaten bieden. Wanneer hier dus vanaf het eerste moment de mogelijkheid toe geboden wordt, dan zal het resultaat er ook sneller zijn. Zo kunnen direct een aantal stappen worden gezet om beter te scoren met de site.

Marketingstrategie

Wanneer een opdracht zoals de realisatie van een website zoals travel2antillen.nl wordt voorgelegd, dan kan er over een goede marketingstrategie worden nagedacht. Zo kunnen de zoekresultaten direct optimaal zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken als content marketing en het doen van linkbuilding om zo en netwerk van links op te bouwen. Juist door mee te denken over deze zaken en niet alleen te kijken naar het online zetten van een website kan het best mogelijke resultaat worden geboekt. Het is altijd de bedoeling om mee te denken met de klant om zo te zorgen voor een resultaat dat tevreden stemt.
dami topvakantie

Opdrachtgever: Topvakantie Boeken

Diensten: Website ontwikkeling, SEO

Website: www.topvakantie-boeken.nl

Topvakantie-boeken.nl

Voor topvakantie-boeken.nl werd de website door Dami Marketing gerealiseerd. In een markt waarin veel concurrentie bestaat, zoals de vakantiemarkt, is het dan ook extra belangrijk om na te denken over de juiste marketingstrategie. Het voordeel is in zulke gevallen wel dat een website vanaf het nulpunt kan worden opgebouwd en dus direct aan alle mogelijke winstpunten en valkuilen gedacht kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het juiste woordgebruik op de website. Hier kan veel voordeel uit gehaald worden. Dit is dan ook altijd een belangrijk onderdeel van het geheel wanneer een website gerealiseerd wordt voor een klant in elke mogelijke markt.

Andere opties verkennen

Natuurlijk is het direct ook van belang om verder te denken dan de website alleen. Elk mogelijk aspect van SEO moet direct worden meegenomen in het geheel. Op die manier wordt gezorgd dat de website al snel goed zal scoren in de zoekmachines. Denk in zulke gevallen dan vooral aan de manier waarop de website is opgebouwd. Door te zorgen dat deze er goed uitziet en duidelijk is, worden de zoekmachines tevreden gestemd en kan de website al snel beter geïndexeerd worden. Door hierover mee te denken met de klant kan al snel veel bereikt worden op dit gebied.
SEO resultaten bruidsgalawereld

Opdrachtgever: Le Chic Bruids & Galawereld

Diensten: Webshop ontwikkeling, linkbuilding, SEO

Website: bruids-galawereld.nl

Behaalde Google posities::

strapless trouwjurk – top 5
sissi bruidsjurk – top 5
kanten bruidsjurk – top 5
bruidsjurken – top 10
bruidsjurk almere – top 10
trouwjurk almere – top 10

Bruids-galawereld

Voor opdrachtgever Bruids-galawereld was de opdracht het bouwen van een webshop waarmee verkopen gedaan konden worden. Nu is het bouwen van een webshop alleen nog geen garantie voor succes. Om die reden was het dus belangrijk om ook aan te geven wat er verder gedaan kon worden om optimale resultaten met de webwinkel te kunnen bereiken. Naast de bouw van de website is een zoekwoordonderzoek en on page optimalisatie dus ook een belangrijk onderdeel van het verzorgen van optimale resultaten. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere stappen gezet om beter tevoorschijn te komen in de resultaten van de zoekmachines.

Marketingstrategie

Voor de opdrachtgever werd ook direct nagedacht over een goede marketingstrategie. Daarmee kunnen de zoekresultaten verder verbeteren. Dit is bijvoorbeeld gerealiseerd door het toepassen van content marketing en door het opbouwen van een netwerk aan links door middel van linkbuilding. Door mee te denken over dit soort zaken werden resultaten naar tevredenheid geboekt. Monique van Bruids-galawereld zegt hierover: “Dami Marketing is zeer bereid en denkt goed mee met de klant. Dit stemde ons zeer tevreden. Ook de tijd die genomen wordt om antwoord te geven op vragen is een belangrijk pluspunt. Dami Marketing is daarom volgens ons voor iedereen een aanrader.”
dami tomorrowdesign

Opdrachtgever: Tomorrowdesign

Diensten: Website

Website: www.tomorrowdesign.nl

dami olgascheese

Opdrachtgever: Olga's Cheese

Diensten: Website

Website: www.olgascheese.com

dami zaansezorg

Opdrachtgever: Zaanse zorg

Diensten: Website

Website: www.zaansezorg.nl

dami huisarts denhaag

Opdrachtgever: Huisartspraktijk Dokter Verstappen

Diensten: Linkbuilding, SEO

Website: www.huisartsdenhaag.nl

Behaalde Top 10 Posities:

Huisarts Den Haag
Huisarts Duinoord
Huisarts Sweelinckplein

Huisartsdenhaag.nl

Voor huisartsdenhaag.nl was de opdracht duidelijk. De optimale vindbaarheid in zoekmachines was nog niet gevonden en de opdrachtgever wilde graag inzicht waar de kern van dit probleem te vinden was. Met die insteek wordt dan ook altijd het SEO-advies dat Dami Marketing uitbrengt gegeven. Er wordt naar de verschillende aspecten die samen voor optimale vindbaarheid zorgen gekeken. Wanneer zwakke plekken in de marketingstrategie ontdekt worden, dan wordt hier extra aandacht aan besteed. Op die manier kunnen websites van opdrachtgevers vervolgens omhoogklimmen in de zoekresultaten. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door middel van linkbuilding om de klant op die manier meer onder de aandacht te brengen.

Het doen van linkbuilding

Wanneer het SEO-advies voor een klant zoals huisartsdenhaag.nl is opgesteld en uitgebracht, dan is het natuurlijk ook belangrijk om iets te doen met de uitkomsten. Zo was het in dit geval bijvoorbeeld zo dat gesteld werd dat het opbouwen van een netwerk aan links een goede stap kon zijn in het verbeteren van de vindbaarheid. Hier wordt dan vervolgens een plan voor gemaakt om op die manier tot een uitvoering te komen. Zo weet de klant dus niet alleen waar de verbeterpunten te vinden zijn, er wordt direct ook gezorgd dat deze verbetering wordt doorgevoerd.
Dami greenwatch

Opdrachtgever: Greenwatch

Diensten: Linkbuilding, SEO

Website: greenwatch.nl.

Behaalde Top 5 posities:

Houten horloge #1
Houten horloges #1
Houten horloge graveren – top 3
Houten dames horloge – top 3
Houten heren horloge – top 3

Greenwatch

Voor opdrachtgever Greenwatch verzorgde Dami Marketing linkbuilding in combinatie met SEO-advies. Het gaat er in het geval van linkbuilding immers om dat het onderdeel is van een breder plan. Het opbouwen van een netwerk van links is weliswaar de kern van het marketingplan, maar dat neemt niet weg dat de SEO ook op andere fronten goed verzorgd moet zijn. Het uiteindelijke resultaat bleek dan ook naar tevredenheid. Menno van Greenwatch zegt: “Dami Marketing is deskundig en weet de klant naar een hogere positie te leiden. Dit geldt zeker wanneer je als klant het geduld hebt dat Google bij het indexeren vraagt. Al met al een aanrader.”

Leren van een project

Natuurlijk is het ook zo dat uit elk project lering getrokken kan worden. Zo werd duidelijk dat de communicatie rondom projecten soms beter kan. Menno zei hierover ook: “door in de komende periode het communicatieplan te verbeteren, weet de klant nog beter waar hij aan toe is.” Met die insteek wordt dan ook gekeken naar toekomstige projecten. Het is immers voor klanten niet alleen belangrijk dat de resultaten bereikt worden, maar ook is het belangrijk om inzicht te hebben in hoe de resultaten bereikt worden. Dit zal dan ook altijd duidelijk worden weergegeven in de communicatie.
Dami moonen

Opdrachtgever: Moonen Import Export

Diensten: Linkbuilding, SEO

Website: www.moonenimportexport.nl

Behaalde Top 10 Posities:

Burostoel
Kuipstoeltjes
Inklapbaar bureau
Opklapbaar bureau
Stackchairs
Kunststof klapstoel

Moonenimportexport.nl

Het doen van linkbuilding was de opdracht waarmee opdrachtgever Moonimportexport.nl Dami Marketing aan het werk zette. In zulke gevallen is het altijd essentieel dat de links op de juiste wijze online komen. Op die manier wordt de website van de opdrachtgever er beter van als het gaat om scoren in de zoekresultaten. Dit is een klus waarbij ook duidelijkheid van belang kan zijn. Het is immers voor de klant ook van belang dat duidelijk is wat er zoals gedaan wordt om de verbetering te realiseren. Joep van Moonenimportexport.nl zegt hierover: “Peter levert inzicht in het werk wat hij verricht in een markt waar iedereen erg geheimzinnig doet en geen openbaarheid wil geven van zaken.”

Duidelijke communicatie

Het geven van inzicht en openheid hangt goed samen met communiceren op de juiste manier. Dit is dan ook altijd een les die getrokken wordt uit elk project. Zodat dit op een volgend moment nog beter kan. Dit was in het geval van Moonenimportexport.nl dan ook duidelijk merkbaar, vond Joep. “Peter heeft vervolgens een enorm enthousiasme en zoekt regelmatig contact voor een laatste update of overleg.” Het voorleggen van de werkzaamheden aan de klant kan ervoor zorgen dat het werk ook daadwerkelijk de juiste kant op blijft gaan. Dit is erg belangrijk.
seo resultaten dokterverstappen

Opdrachtgever: Dokter Verstappen

Diensten: Linkbuilding, SEO

Website: www.dokterverstappen.nl

Behaalde Top 5 Posities:

Huisarts den haag #2
Huisartsenpraktijk den haag

Dokterverstappen.nl

Voor opdrachtgever dokterverstappen.nl ging het om een opdracht met betrekking tot SEO-advies in combinatie met linkbuilding. Het is immers altijd zo dat advies een goede basis vormt, maar dat actie veel meer waarde kan hebben. Om die reden werd dan ook een netwerk van links opgebouwd. Daarmee is in grote mate een verbetering van de positie in Google mogelijk. Dit is bijvoorbeeld voor Peter Verstappen, huisarts in Den Haag en arts van NOC NSF, van groot belang. Door advies te geven, maar dit te koppelen aan concrete daden zoals het doen van linkbuilding, is ook daadwerkelijk resultaat te boeken in de zoekmachines.

Bredere strategie

Het is altijd goed om na te denken over de bredere strategie. Ook wanneer de uitkomst is dat linkbuilding een belangrijk punt van aandacht is. Linkbuilding is immers een krachtig wapen, maar er kan altijd ook verder gekeken worden. Dit is dan ook in belangrijke mate waar SEO-advies om draait. Het bekijken van een website als geheel en daarin de punten te vinden die mogelijk verbeterd kunnen worden om zo betere resultaten in de zoekmachines te vinden. Het advies wordt ook altijd goed doorgesproken met de klant. Op deze manier kan inzichtelijk worden gemaakt op welke punten de vindbaarheid beter kan.
Dami zivaano

Opdrachtgever: Zivaano

Diensten: Linkbuilding, SEO

Website: www.zivaano.com

Behaalde Google top 5 posities:

damesschoenen maat 42
damesschoenen maat 43
damesschoenen maat 44
damesschoenen maat 45
enkelaarsjes maat 43

Google top 10 posities:

Pumps maat 43
Pumps maat 45
Grote dameschoenen
Dames schoenen maat 43
Damesschoenen maat 44
Damesschoenen maat 42
Dames schoenen maat 44
Dames schoenen grote maten
Grote maten damesschoenen
dames sandalen maat 45
dames sandalen maat 44
dames sandalen maat 43

Zivaano

Voor opdrachtgever Zivaano verzorgde Dami Marketing een opdracht omtrent linkbuilding. Het is in zulke gevallen belangrijk om verder te kijken dan het opbouwen van een netwerk aan links alleen. Goede vindbaarheid is immers van meerdere factoren afhankelijk. Dit is dan ook altijd belangrijk om goed te overleggen met de klant. De communicatie verliep dan ook geheel naar tevredenheid vindt Vivien van Zivaano. “Peter communiceert op een prettige manier en zit er bovenop.” Door direct duidelijk aan te geven welke stappen de klant nog meer kon zetten werd het mogelijk om top resultaten in de zoekmachines te bereiken met deze opdracht.

Andere stappen

Voorbeelden van andere stappen die gezet werden zijn het zoekwoordonderzoek, on page optimalisatie en content marketing. Samen met de beloofde linkbuilding werd zo een goede marketingstrategie gevormd aan de hand waarvan resultaten geboekt konden worden. Ook de klant was hier blij mee: “Het is prettig dat Peter meedenkend en ondernemend is.” Het is ook belangrijk om op deze manier aan de slag te gaan. Het is immers een klant zoals Zivaano er alles aan gelegen om goede resultaten in Google te bereiken. Wanneer hier meer voor nodig is dan de wens van de klant alleen, dan legt Dami Marketing altijd een plan voor.

Wij vroegen Vivien van Wissen eigenaresse van Zivaano.com naar haar ervaringen met ons.

Elke webshophouder weet hoe belangrijk het is dat je bovenaan de zoekresultaten moet komen in de zoekwoorden die van toepassing zijn op jouw webwinkel. Maar als beginnend webshophouder is dat niet iets wat je direct voor elkaar hebt. Hoe goed je site ook in elkaar zit en hoeveel tekst je ook hebt. Na veel uit te hebben gegeven aan AdWords zonder resultaat besloten wij op zoek te gaan naar een SEO specialist. Een partij die ervoor kon zorgen dat we organisch hoger in de zoekresultaten naar boven zouden komen. Nu wij ruim een half jaar samenwerken met Peter kunnen we zeggen dat het de juiste stap is geweest om met Dami Marketing in zee te gaan. Onze zoekresultaten zijn enorm gestegen en wij zijn veel beter vindbaar. Daarnaast is hij ook nog iemand die meedenkt over andere zaken en bovenal een fijne sparringpartner is. Peter, dankjewel!
goedkope vliegtickets

Opdrachtgever: Goedkope-vliegtickets.nl

Diensten: Linkbuilding, SEO

Website: www.goedkope-vliegtickets.nl

Behaalde Google posities:

Goedkope vliegtickets #1
Goedkoop vliegen – top 10
Vliegticket – top 10

goedkope-vliegtickets.nl

In het geval van opdrachtgever goedkope-vliegtickets.nl werd naar een manier gezocht om een goede website meer onder de aandacht te kunnen brengen. Waar het gaat om het zoeken naar vliegtickets is er immers veel concurrentie op de markt te vinden. Dit betekent dus ook dat er meer nodig is dan een goede website met goed taalgebruik en goede navigatie alleen. Juist andere zaken kunnen dan het verschil maken. Een voorbeeld hiervan is het doen van linkbuilding. Het opbouwen van een netwerk aan links op de juiste wijze zorgt voor meer erkenning door de zoekmachines. Dat werkt op een specifieke manier.

Linkbuilding verzorgen

Zoals ook geldt voor het opbouwen van een website zelf, zit er ook meer achter linkbuilding dan het simpelweg strooien met links over het gehele internet. Ook de plek waar de link gevonden kan worden moet door de zoekmachines op enige waarde geschat worden. Een link moet door de zoekmachines gezien worden als een motie van vertrouwen. Dit betekent dus dat achter de linkbuilding een duidelijke strategie moet schuilgaan. In het geval van goedkope-vliegtickets.nl is dit zeker ook belangrijk omdat zoals aangegeven de concurrentie hier zeer sterk is. Het geeft dan ook altijd een goed gevoel wanneer dit naar tevredenheid lukt.
dami webjuffie

Opdrachtgever: Esther Methorst

Diensten: Linkbuilding, SEO Advies

Website: www.webjuffie.nl

dami yvonnelankhaar

Opdrachtgever: Yvonne Lankhaar

Diensten: SEO Advies, Zoekwoordonderzoek

Website: www.yvonnelankhaar.nl

dami estherstevens

Opdrachtgever: Esther Stevens

Diensten: SEO, Zoekwoordonderzoek

Website: www.esther-stevens.nl