Zivaano

Dami zivaano

Behaalde Google top 5 posities:

damesschoenen maat 42
damesschoenen maat 43
damesschoenen maat 44
damesschoenen maat 45
enkelaarsjes maat 43

Google top 10 posities:

Pumps maat 43
Pumps maat 45
Grote dameschoenen
Dames schoenen maat 43
Damesschoenen maat 44
Damesschoenen maat 42
Dames schoenen maat 44
Dames schoenen grote maten
Grote maten damesschoenen
dames sandalen maat 45
dames sandalen maat 44
dames sandalen maat 43

Voor opdrachtgever Zivaano verzorgde Dami Marketing een opdracht omtrent linkbuilding. Het is in zulke gevallen belangrijk om verder te kijken dan het opbouwen van een netwerk aan links alleen. Goede vindbaarheid is immers van meerdere factoren afhankelijk. Dit is dan ook altijd belangrijk om goed te overleggen met de klant. De communicatie verliep dan ook geheel naar tevredenheid vindt Vivien van Zivaano. “Peter communiceert op een prettige manier en zit er bovenop.” Door direct duidelijk aan te geven welke stappen de klant nog meer kon zetten werd het mogelijk om top resultaten in de zoekmachines te bereiken met deze opdracht.

Andere stappen

Voorbeelden van andere stappen die gezet werden zijn het zoekwoordonderzoek, on page optimalisatie en content marketing. Samen met de beloofde linkbuilding werd zo een goede marketingstrategie gevormd aan de hand waarvan resultaten geboekt konden worden. Ook de klant was hier blij mee: “Het is prettig dat Peter meedenkend en ondernemend is.” Het is ook belangrijk om op deze manier aan de slag te gaan. Het is immers een klant zoals Zivaano er alles aan gelegen om goede resultaten in Google te bereiken. Wanneer hier meer voor nodig is dan de wens van de klant alleen, dan legt Dami Marketing altijd een plan voor.

Wij vroegen Vivien van Wissen eigenaresse van Zivaano.com naar haar ervaringen met ons.

Elke webshophouder weet hoe belangrijk het is dat je bovenaan de zoekresultaten moet komen in de zoekwoorden die van toepassing zijn op jouw webwinkel. Maar als beginnend webshophouder is dat niet iets wat je direct voor elkaar hebt. Hoe goed je site ook in elkaar zit en hoeveel tekst je ook hebt. Na veel uit te hebben gegeven aan AdWords zonder resultaat besloten wij op zoek te gaan naar een SEO specialist. Een partij die ervoor kon zorgen dat we organisch hoger in de zoekresultaten naar boven zouden komen. Nu wij ruim een half jaar samenwerken met Peter kunnen we zeggen dat het de juiste stap is geweest om met Dami Marketing in zee te gaan. Onze zoekresultaten zijn enorm gestegen en wij zijn veel beter vindbaar. Daarnaast is hij ook nog iemand die meedenkt over andere zaken en bovenal een fijne sparringpartner is.

Peter, dankjewel!

Opdrachtgever: Zivaano
Diensten: Linkbuilding, SEO
Website: www.zivaano.com