Al meer dan 2000 zoekwoorden in de TOP 3 van Google

4,6/5

Google reviews

030-2272434 - info@damimarketing.nl

WIL JIJ GOOGLE VOORTAAN ALS JE BESTE VRIEND?

Peter van der Vorst
  • Worstel je nu dagelijks met Google?
  • Wil je online beter gevonden worden?
  • Heb je geen tijd voor SEO?
  • Googlevriendelijke methodes
  • Inzage in voortgang
  • Maandelijks opzegbaar!

SEO diensten

Wanneer we het over SEO hebben bedoelen we Search Engine Optimization. Dat zegt je waarschijnlijk nog niets, maar het gaat simpelweg over het krijgen van hogere posities in de zoekmachines; zoekmachine optimalisatie dus. In het filmpje vertellen we je in het kort waarom het zo interessant is en welke voordelen je hiermee kunt behalen.

Waarom SEO diensten afnemen?

Er zijn volop redenen om SEO diensten af te nemen en om jouw website hoger in de zoekmachines te laten ranken.

  • Meer bezoekers door een hogere positie in de zoekmachines.
  • Waardestijging van je website door hogere bezoekersaantallen met mogelijk meer sales, leads en afspraken.
  • Geen investeringen meer in het kopen van bezoekers via advertenties, banners of social media. Dit kan een hoop geld schelen, afhankelijk van je activiteiten tussen de € 0,10 tot wel € 40,00. Dat is toch mooi meegenomen.
  • Betere conversies. Hoe hoger in de zoekmachines, hoe meer men je als autoriteit ziet. Als een zoekmachine jouw site op nummer 1 zet of in de top 10 kan het niet anders dan dat je wel goed in je vak moet zijn en verstand van zaken moet hebben. Bezoekers worden hierdoor eerder klanten. Dit is een niet te onderschatten psychologisch effect.

Zoekmachine optimalisatie een investering voor de toekomst

Zoekmachine optimalisatie is gedeeltelijk gratis. Wanneer je spontaan op gewilde zoektermen scoort dan is dat natuurlijk heerlijk. Je hebt geïnvesteerd in de site en in het schrijven van de teksten. Ook heb je de content zoekmachinevriendelijk geplaatst. De bezoekers uit deze termen zou je gratis kunnen zien.

Door de verschillende voordelen van goede zoekmachineposities ontstaat er relatief goedkoop zoekverkeer. Zeker wanneer je het vergelijkt met andere manieren van traffic generatie voor jouw website.

De meeste zoektermen ontvang je niet zomaar. Je zult er duidelijk wat voor moeten doen. Een tekst vol met het zoekwoord is tegenwoordig al lang niet meer voldoende om in de zoekmachines te scoren. Naast een goede content (teksten en foto’s) moet je ook inkomende links hebben die relevant zijn en op de juiste manier zijn opgebouwd. Het is de combinatie van factoren die bepaalt hoe goed jouw website gaat scoren.

Een eerste investering is vaak voldoende om voor een langere tijd een zoekmachinepositie te scoren. Natuurlijk is het sterk afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord. Het is goed om voor de lange termijn een plan te hebben.

Wij kunnen jou hierbij helpen en ervoor zorgen dat jouw site zoekmachineverkeer ontvangt. Neem contact met ons op, dan overleggen we wat er voor jou mogelijk is.

Dit zeggen klanten over ons:

Gemiddelde beoordeling 8.5 /10

Dami Marketing is een geweldig bedrijf. De juiste begeleiding en het beste advies wat ik ooit meegemaakt heb bij een marketing bureau. Alle tijd en aandacht geeft Peter aan de klant; niets is teveel. Hij is iemand die echt verstand heeft van waar hij mee bezig is en zich daardoor zeker onderscheidt van de vele marketingbureaus die alleen maar dure rekeningen sturen en niet de juiste kennis hebben. Ik ben een zeer tevreden klant en raad iedereen Dami Marketing aan!

Review telefoongids.nl

Renate Dijst - Bruids-galawereld.nl

Dami marketing heeft voor onze website de linkbuilding verzorgd. Na de eerste maand zag je onze website al een grote vooruitgang maken in de zoekresultaten op de afgesproken zoekwoorden. Zeker een aanrader! 

Review Telefoongids.nl

Robbin - Offertevergelijker.nl

Super service, website binnen 1 week klaar.

Revieuw Telefoongids.nl 

Gabriel Zorgintsellingzorgenloos.nl

Peter levert inzicht in het werk dat hij verricht in een markt waar iedereen erg geheimzinnig doet en geen openheid van zaken wil geven. Peter heeft vervolgens een enorm enthousiasme en zoekt regelmatig contact voor een laatste update of overleg. 

Review Telefoongids.nl

Joep Moonen Moonenimportexport.nl

Snelle en zeer prettige communicatie! 

Review Telefoongids.nl

Maarten uit Epe

Mijn ervaring met Peter is erg prettig. Hij is enorm meedenkend en ondernemend. Hij zit overal bovenop en communiceert op een fijne manier. Peter ga zo door! 

Review Telefoongids.nl

Vivien van Wissen Zivaano.com

Heerlijk om samen met Peter en zijn team te werken. Ze zijn deskundig en weten hoe ze je naar een hogere positie kunnen leiden. Zolang je als klant geduld hebt (zij kunnen immers ook niet sneller dan Google indexeert zonder penalty's). Verbeterpunt is communicatieplan voor komende periode. Zo weet de klant nog beter wat ze kunnen verwachten van Dami. Al met al: aanrader! 

Review Telefoongids.nl

Menno Veen Greenwatch.nl

Esther Methorst Webjuffie.nl

Manuela van Prooijen Weblish.nl

Wij zijn zeer tevreden over Peter van Damimarketing. Hij is zeer bereid, denkt goed met ons mee en neemt echt de tijd voor ons bij vragen. Wij zouden iedereen Damimarketing adviseren. 

Review Telefoongids.nl

Monique Rollman Trouwjurken-shop.nl

Damimarketing is er ook voor JOU!

Vraag offerte op maat aan

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.

Doe de gratis SEO check

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.