Al meer dan 2000 zoekwoorden in de TOP 3 van Google

4,6/5

Met een SEO-specialist van Dami Marketing wordt Google je beste vriend

 • Heb je geen tijd voor SEO?
 • Profiteer van onze kennis
 • Google vriendelijke methodes
 • Maandelijks opzegbaar!

Met een SEO-specialist van Dami Marketing wordt Google je beste vriend

 • Heb je geen tijd voor SEO?
 • Profiteer van onze kennis
 • Google vriendelijke methodes
 • Maandelijks opzegbaar!

SEO-diensten

Wanneer we het over SEO hebben bedoelen we Search Engine Optimization. Dat zegt je waarschijnlijk nog niets, maar het gaat simpelweg over het krijgen van hogere posities in de zoekmachines; zoekmachine optimalisatie dus.

Waarom SEO-diensten afnemen?

Er zijn volop redenen om SEO diensten af te nemen en om jouw website hoger in de zoekmachines te laten ranken.

 • Meer bezoekers door een hogere positie in de zoekmachines.
 • Waardestijging van je website door hogere bezoekersaantallen met mogelijk meer sales, leads en afspraken.
 • Geen investeringen meer in het kopen van bezoekers via advertenties, banners of social media. Dit kan een hoop geld schelen, afhankelijk van je activiteiten tussen de € 0,10 tot wel € 40,00. Dat is toch mooi meegenomen.
 • Betere conversies. Hoe hoger in de zoekmachines, hoe meer men je als autoriteit ziet. Als een zoekmachine jouw site op nummer 1 zet of in de top 10 kan het niet anders dan dat je wel goed in je vak moet zijn en verstand van zaken moet hebben. Bezoekers worden hierdoor eerder klanten. Dit is een niet te onderschatten psychologisch effect.

Zoekmachine optimalisatie een investering voor de toekomst

Zoekmachine optimalisatie is gedeeltelijk gratis. Wanneer je spontaan op gewilde zoektermen scoort dan is dat natuurlijk heerlijk. Je hebt geïnvesteerd in de site en in het schrijven van de teksten. Ook heb je de content zoekmachinevriendelijk geplaatst. De bezoekers uit deze termen zou je gratis kunnen zien.

Door de verschillende voordelen van goede zoekmachineposities ontstaat er relatief goedkoop zoekverkeer. Zeker wanneer je het vergelijkt met andere manieren van traffic generatie voor jouw website.

De meeste zoektermen ontvang je niet zomaar. Je zult er duidelijk wat voor moeten doen. Een tekst vol met het zoekwoord is tegenwoordig al lang niet meer voldoende om in de zoekmachines te scoren. Naast een goede content (teksten en foto’s) moet je ook inkomende links hebben die relevant zijn en op de juiste manier zijn opgebouwd. Het is de combinatie van factoren die bepaalt hoe goed jouw website gaat scoren.

Een eerste investering is vaak voldoende om voor een langere tijd een zoekmachinepositie te scoren. Natuurlijk is het sterk afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord. Het is goed om voor de lange termijn een plan te hebben.

Wij kunnen jou hierbij helpen en ervoor zorgen dat jouw site zoekmachineverkeer ontvangt. Neem contact met ons op, dan overleggen we wat er voor jou mogelijk is.

Dami Marketing is er voor JOU!

Vraag een offerte aan

Doe de gratis SEO-check