SEO diensten


Wanneer je het over SEO hebt dan bedoelen we Search engine optimisation. Het is en Engelse term, welke net als zoveel andere Engelse woorden, opgenomen zijn in ons dagelijkse Nederlandse leven. In het Nederlands is het simpelweg het krijgen van hogere posities in de zoekmachines oftewel zoekmachine optimalisatie. We vertellen je graag waarom het zo interessant is en welke voordelen je hiermee kunt behalen.

Hoe we je kunnen helpen


Een goede website, goede plekken in de zoekmachines, maar ondanks dat nog geen goed resultaat? Het is dan tijd voor een conversie optimalisatie.

Meer info..

Een goede website, goede plekken in de zoekmachines, maar ondanks dat nog geen goed resultaat? Het is dan tijd voor een conversie optimalisatie.

Meer info..

Een goede website, goede plekken in de zoekmachines, maar ondanks dat nog geen goed resultaat? Het is dan tijd voor een conversie optimalisatie.

Meer info..

Waarom SEO diensten afnemen?

Er zijn volop redenen om SEO diensten af te nemen en om jouw website hoger in de zoekmachines te laten ranken. Wanneer je immers een hogere positie hebt dan zal je meer bezoekers krijgen. Jouw site zal meer bezocht worden en daardoor in waarde stijgen. In de eerste plaats door de hogere bezoekersaantallen en daarnaast mogelijk ook door meer verkopen of leads en afspraken. Het is niet nodig om bezoekers in te kopen via advertenties, banners of social media. Een klik naar een website kan al gauw 10 cent tot 10 euro kosten (afhankelijk van uw activiteiten). Bezoekers uit de zoekmachines krijgen biedt het voordeel, dat je deze investering niet hoeft te maken.

Er zijn natuurlijk nog meer voordelen waar je de vruchten van kunt plukken. Zo is er ook een psychologisch voordeel. Wanneer je namelijk in de top van de zoekmachines staat dan zullen mensen jouw website ook sneller als een autoriteit gaan zien. Als een zoekmachine jouw site in de top tien (of zelfs op de eerste plek) neerzet, dan moet je natuurlijk wel goed zijn en verstand van zaken hebben. Het is een sterk voordeel wanneer het om de conversie van bezoekers naar klanten gaat. Onderschat dit psychologische effect niet.

Is het gratis

Zoekmachine optimalisatie is deels gratis en deels niet. Wanneer je spontaan op gewilde zoektermen scoort dan is dat natuurlijk heerlijk. Je hebt dan geïnvesteerd in de site en het schrijven van de teksten plus de content zoekmachinevriendelijke geplaatst. De bezoekers uit deze termen zou je gratis kunnen zien

De meeste zoektermen zal je echter niet zomaar ontvangen. Je zal er duidelijk wel wat voor moeten doen. Je zal naast een goede content (teksten en foto’s) ook inkomende links moeten hebben. Inkomende links welke relevant zijn en op de juiste manier zijn opgebouwd. Een tekst vol met het zoekwoord is al lang niet meer voldoende vandaag de dag om in de zoekmachines te scoren. Het is een combinatie van factoren welke bepalen hoe goed jouw website gaat scoren. Wij kunnen ook jou hierbij helpen en ervoor zorgen, dat jouw site zoekmachineverkeer ontvangt.

Een eerste investering kan vaak voldoende zijn om voor een langere tijd een zoekmachinepositie te kunnen scoren. Natuurlijk is het sterk afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord. Het is vaak goed om voor de lange termijn een plan te hebben. Door de verschillende voordelen van goede zoekmachineposities ontstaat er relatief goedkoop zoekverkeer. Zeker wanneer je het vergelijk met andere manieren van traffic generatie voor jouw website.