Stage applicatie / Media ontwikkelaar

  • Locatie Soest
  • Werken in een klein gezellig team
  • SBB Erkend leerbedrijf

Stage applicatie ontwikkeling

Als stagiair applicatie ontwikkeling ga je aan de slag met het maken van applicaties. Daarnaast beheer je deze ook. De applicaties die je maakt en beheert kunnen voor allerlei verschillende doelen dienen. Door jouw kennis van de verschillende programmeertalen, maar ook door jouw proactieve werkhouding, weet je precies wat er gevraagd wordt voor een specifieke applicatie. Dat je over de nodige technische kennis beschikt, spreekt daarbij natuurlijk voor zich. Op die manier kan je op een grotendeels zelfstandige manier aan de slag. Je doet verslag over je vorderingen aan de applicatie bij de eindverantwoordelijke voor het project waaraan je werkt.

Wat je leert

Dami_icon_blue-07

Website bouwen in WordPress

 

 

Dami_icon_blue-02

Linkbuilding

 

 

Dami_icon_blue-05

SEO website optimalisatie

 

 

Dami_icon_blue-06
Beheer en onderhoud WordPress website

                                                                                   

Dami_icon_blue-03

Ontwikkeling marketing strategie

 

 

Contcact met de klant

 

 

De taken van de stagiair
De taken die je hebt als stagiair applicatie ontwikkeling zijn flink divers. In de eerste plaats zal je veel bezig zijn met het voorbereiden van de werkzaamheden Je bent natuurlijk veel bezig met het ontwikkelen, onderhouden en beheren van applicaties. Daar hoort bijvoorbeeld ook het beheer van de bijbehorende gegevens bij. Tijdens de ontwikkeling lever je een bijdrage aan het traject van ontwikkeling. Bijvoorbeeld door bepaalde onderdelen van de applicatie geheel zelf te realiseren. Op die manier help je het project soepel te laten verlopen. Waar mogelijk draag je bijvoorbeeld ook optimaliseringen en verbeteringen aan.

Design
%
Development
%

Hoe en waar?
Ben je geïnteresseerd in de stage applicatie ontwikkeling? Dan kan je dat bij ons als erkend leerbedrijf doen. Omdat het BOL stages betreft, is het belangrijk dat je voor 32 uur per week beschikbaar bent. Bovendien zijn de stages door SBB erkend zodat je de beste praktijkervaring krijgt als stagiair. Ook is het belangrijk dat je gemakkelijk van en naar Soest kan reizen. Daar ga je namelijk aan de slag tijdens je stage. Voldoe jij aan al deze kenmerken en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Neem dan direct contact op om kennis te maken.

 

 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.