Heb je hulp en ondersteuning nodig


In de hele wereld draaien er duizenden, zo niet honderden duizenden of zelfs miljoenen websites op WordPress. Het is geweldig om te zien, hoe populair dit content management systeem is. Het is gemakkelijk om een goede website te bouwen met een passend ontwerp. Wij hebben voor tal van websites ook gebruik gemaakt van WordPress. Het is een geweldig systeem in onze ogen. We leggen je graag uit waarom en ook waarom jij hiervoor zou moeten kiezen!

WordPress support

Vaak is het na enige tijd na de lancering van je website, nodig om kleine aanpassingen te doen. Soms is het handiger om dan een beroep te kunnen doen op een externe professional. Het gaat vaak om adequate ondersteuning na de livegang van een website, het activeren van plugins, het maken van een back up, doorvoeren van bepaalde wijzigingen of een zorgvuldige check van een website. Of je ondersteuning nodig hebt of je wilt het geheel door ons wilt laten uitvoeren, met de strippenkaart wordt je snel en doeltreffend geholpen.

Varianten Brons, Zilver en Goud

Kies dan nú onze support strippenkaart (verkrijgbaar in Brons, Silver, Goud). Op deze manier kun je gebruik maken van de expertise bij Dami Marketing, die precies dan voor jou klaar staat als dat nodig is.

+ WordPress Support en werkzaamheden
+ Online marketing

De voordelen

Je koopt vooraf een aantal uren support in tegen een voordelig tarief, die in eenheden van 15 minuten met je worden afgerekend.

Support is af te nemen op momenten geheel wanneer jij er behoefte aan hebt. Strippenkaart support wordt altijd op werkendagen uitgevoerd. Niet in het weekend of op feestdagen. (Spoedhulp bereikbaar tegen weekend tarief). Voor bedrijven is de Zilveren en Gouden-strippenkaart (5 of 10 uur) verkrijgbaar met een geldigheidsduur van eveneens 6 maanden.

Voor bedrijven geldt: wanneer het nodig is, er binnen 7 dagen een expert van Dami Marketing op de werkvloer beschikbaar is.