Service en onderhoud WordPress


Wanneer je een website hebt dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Het is belangrijk, dat de site optimaal bereikbaar is en niet overgenomen wordt door hackers of mensen met kwade bedoelingen. Het is belangrijk om de site ook up to date te houden. Het zijn twee zaken welke we graag voor jouw website doen. Het is essentieel om dit onderdeel niet te vergeten.

Waarom voor onderhoud kiezen?

Net als een auto, je gebit, je huis en ook je lichaam heeft je website onderhoud nodig. Het is belangrijk om hiervoor te kiezen. Je kunt er zo namelijk maximaal voor zorgen, dat je site op de best mogelijke manier bereikbaar is.

Het belangrijkste voordeel van een goed onderhouden WordPress website is vooral, dat je ook hackers buiten de deur houdt. Steeds vaker en steeds sneller vinden ze een gat in de site of een achteringang welke verstopt was. Door de site goed te onderhouden en ook door regelmatig een update uit te voeren is het mogelijk om dit te voorkomen. Het is een onderdeel van het onderhoud wat wij voor jouw site kunnen doen. Geweldig natuurlijk!

Kleine aanpassingen?

Heb je af en toe een tip nodig om weer verder te kunnen om jouw WordPress site te beheren? Dan kun je natuurlijk een beroep ons doen bij ons service en onderhoud abonnement. Het maakt het mogelijk om sneller verder te gaan en om de site nog beter te maken. Naast ons service en onderhouds pakket, kun je een strippenkaart kopen om aanpassingen te laten uitvoeren door ons.

Meer rendement, wat kost dat?

Vanaf 29 euro per maand zorgen wij voor een optimaal werkende website. Het onderhoud wordt volledig door ons gedaan. Ook kun je gebruik maken van onze servicedesk bij vragen over de site of de werking ervan.

Een bonus

Als bonus bij het abonnement bieden wij je onze gratis hosting aan. Het is op die manier mogelijk om kosten te besparen. Ook kunnen wij op die manier zorgen voor de beste zorg. We hebben immers volledige toegang tot de site, wat het gemakkelijker maakt om een full service voor jouw site uit te voeren.

Iets voor jou? Of vragen?

Misschien heb je een vraag over het onderhoud en service abonnement? Of misschien wil je direct van start gaan? Dan is het goed om simpelweg contact met ons op te nemen. We komen graag met jou in gesprek om zo te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen om een top website te krijgen en te behouden. Ook wanneer de site niet door ons is ontwikkeld kun je trouwens onze klant worden. Geen enkel probleem!