Content marketing

content marketing dami marketing

Naast het inzetten van linkbuilding gaan steeds meer ondernemers over op het (laten) schrijven en plaatsen van teksten (content). Ook dit heeft net als linkbuilding het doel om hoger in de zoekmachines te verschijnen en meer bezoekers voor je website te genereren. In de content staan links die naar je website vermelden. Door content te verspreiden maak je zeer effectieve reclame voor je website.

Goede content kost tijd

De enige reden om geen content te verspreiden is het tekort aan tijd. De meeste ondernemers hebben een zeer drukke agenda en besluiten daarom om hier geen aandacht aan te besteden. Een gemiste kans!!! Ja, het klopt, goede content schrijven kost tijd. Ook het plaatsen van deze content zal niet eenvoudig zijn aangezien je niet zomaar een lijstje hebt liggen van website die jouw content graag plaatsen.

Content schrijven en laten plaatsen uitbesteden

Het is dan ook niet raar dat ondernemers op grote schaal anderen inschakelen om voor hen content te schrijven en te plaatsen. Dit kost uiteraard wat geld, maar is de onkosten meer dan waard aangezien je website door de content meer bezoekers zal ontvangen en dus meer verkopen of klanten zal genereren.

Kies voor een goede content schrijver

Een contentschrijver is iemand die voor diverse bedrijven uiteenlopende teksten schrijft ook wel tekstschrijver genoemd. Dit kunnen informatieve teksten zijn maar ook grappige of aanprijzende teksten. Jij geeft aan over welke onderwerpen er geschreven moet worden en naar welke pagina’s van jouw website er gelinkt moet worden in deze teksten. De content-schrijver gaat aan de gang en levert de teksten kant en klaar bij je aan of plaatst ze zelf voor je op relevante websites.

Content laten plaatsen

Wil je ook het schrijven en het plaatsen van content uit handen geven dan is dat mogelijk! Contentschrijvers hebben vaak een groot netwerk van websites waar zij teksten kunnen plaatsen. Ook bij Damimarketing.nl helpen wij je graag hiermee. Wij hebben in jouw branche ongetwijfeld gerelateerde websites om jouw artikelen een mooi plaatsje te geven. Heb je dus geen tijd om zelf content te schrijven en te plaatsen, laat de kans dan niet voorbij gaan en maak gebruik van een blogschrijver!

Mogen wij jou een voorstel doen voor jouw zoekmachine optimalisatie? Betaalbaar en resultaatgericht?

Wil je Omzet behalen uit je online marketing?

Recente blog berichten