Hoe je van jouw website een autoriteit maakt

linkbuilding dami marketing

Autoriteit op internet is tegenwoordig het hoogste goed. Wie zorgt dat zijn of haar site gezien wordt als een belangrijke factor, kan er zeker van zijn dat goede resultaten in de zoekmachine geboekt worden. Een manier om tot autoriteit uit te groeien, is door goed gebruik te maken van linkbuilding. In de eerste plaats is het zaak om te zorgen dat je een flink aantal links weet te verzamelen. Verwijzen meer websites door naar de site van jou, dan is dat natuurlijk altijd een belangrijk voordeel. Al is er wel een belangrijke andere factor.

De waarde van de links

Natuurlijk is veel links verzamelen van belang. Dat betekent echter niet dat elke link ook direct goed is. Het is juist zo dat autoriteit doorgegeven wordt. Dat betekent dus dat de websites die naar jou doorverwijzen zelf ook al een bepaalde kwaliteit moeten vertegenwoordigen. Of in ieder geval in de ogen van zoekmachines van bepaalde kwaliteit zijn. Elke website heeft zo zijn eigen waarde. Hoe hoger de totale waarde van de links die je verzameld hebt, hoe beter je zal scoren in de zoekmachines. Dit is ook een goede reden om samen te werken met een professional.

Een natuurlijk profiel opbouwen

Daarnaast is er nog een andere factor. Veel links verzamelen op plekken waar de links voor het oprapen liggen is ook geen goed idee. Zoekmachinealgoritmes zijn inmiddels dermate slim, dat ze kunnen zien wanneer een link alleen geplaatst is met het doel om beter gevonden te worden. De profielen die je moet opbouwen, moeten zo natuurlijk als mogelijk zijn. Om die reden is het dus ook van belang om goed te bekijken waar je graag terecht wil komen met een verwijzing naar jouw website. Wanneer je hier hulp bij kunt krijgen van een specialist, dan is dat natuurlijk ideaal.

Mogen wij jou een voorstel doen voor jouw zoekmachine optimalisatie? Betaalbaar en resultaatgericht?

Wil je Omzet behalen uit je online marketing?

Recente blog berichten