Hoger in Google door middel van linkbuilding

Dami marketing google is je beste vriend

Om nieuwe klanten te werven is het van belang dat je website goed gevonden wordt op het internet. Om de positie van een nieuwe website maar ook van een al bestaande website te verbeteren in bijvoorbeeld Google kun je gebruik maken van linkbuildingLinkbuilding houdt in dat je de URL van jouw website plaatst of laat plaatsen op andere websites. Je kunt het zien als een visitekaartje dat je uit deelt.

Kwantitatieve of Kwalitatieve linkopbouw

Er wordt bij het plaatsen van linkjes onderscheid gemaakt tussen kwantitatieve en kwalitatieve linkopbouw. Kwantitatieve links hebben als enige doel het verkrijgen van een hogere positionering in Google. Hieronder vallen bijvoorbeeld de links die worden uitgewisseld in een link uitwisselingsprogramma, onzichtbare links die alleen door zoekmachines worden geïndexeerd en het plaatsen van een link op weblogs.

Kwalitatieve links verzamel je door je website URL te vermelden op gerelateerde pagina’s. Pagina’s met hetzelfde soort onderwerp. Hierdoor heb je meer kans dat de bezoekers van deze websites doorklikken naar jouw website omdat zij geïnteresseerd zijn in jouw website. Ook kun je kijken naar de DA/PA waarde of de Trustflow van deze pagina’s. Hoe hoger hoe beter.

Hoe verzamel ik links naar mijn website?

Het verkrijgen van linkjes naar je eigen website neemt in de praktijk vaak nogal wat tijd in beslag. Je dient namelijk voor ieder linkje opnieuw contact te zoeken met de beheerder van de pagina waarop je jouw link geplaatst wilt hebben. Je kunt links genereren op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van blogberichten en artikelen met daarin een linkvermelding naar jouw website. Dit is een zeer doeltreffende manier, maar vergt nog wat meer energie aangezien er goede teksten geschreven dienen te worden. Ook kun je jouw website aanmelden bij trefwoordrelevante webgidsen, pagina’s en websites. Helaas is de waarde van deze pagina’s vaak niet heel erg hoog, waardoor je veel links moet genereren voor een klein beetje resultaat.

Linkbuilding uitbesteden

Om je zoektocht naar goede en relevante websites, weblogs en pagina’s makkelijker en sneller te maken kun je gebruik maken van een marketingbureau. Zij zetten een linkbuildingstrategie op en zorgen voor de links naar jouw website. Bij Damimarketing.nl helpen wij je hier ook graag mee! Door een uniek Dashboard dat wij gebruiken heb je zelf direct inzicht in onze werkwijze en kun je het hele traject op de voet volgen. Ben je geïnteresseerd neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Mogen wij jou een voorstel doen voor jouw zoekmachine optimalisatie? Betaalbaar en resultaatgericht?

Wil je Omzet behalen uit je online marketing?

Recente blog berichten