Al meer dan 2000 zoekwoorden in de TOP 3 van Google

4,6/5

Google reviews

030-2272434 - info@damimarketing.nl

Zoekmachine optimalisatie een investering voor de toekomst

Gratis bezoekers uit organische resultaten.

Betere naamsbekendheid.

1 Vast aanspreekpunt.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende onderdelen. Het doel is natuurlijk om op specifieke en relevante zoektermen gevonden te worden. Het zal bekend zijn bij jou, dat het meer bezoekers oplevert en tal van andere voordelen biedt. Het is geweldig om opeens veel meer bezoekers te krijgen, zonder direct voor de bezoekers te betalen. Waar moet je echter op letten en is het een activiteit, welke je naast je normale werkzaamheden kunt doen?

De belangrijkste factoren van zoekmachine optimalisatie

Een ander punt van belang is de offsite optimalisatie factoren. Het gaat hier om social media mentions, facebook likes en ook de inkomende links. Het is verrassend hoe social media en zoekmachine optimalisatie hand in hand gaan. Vooral hier zien wij een rol voor ons weggelegd. Na bij de start eenmalig de hele site te hebben geoptimaliseerd voor de zoekmachines kunnen we hier maandelijks mee aan de slag gaan. Hierdoor is de investering uit te smeren over meerdere maanden en zien de zoekmachines een betrouwbare opbouw van meer links naar jouw site. Geweldig gewoon.

Een laatste punt van aandacht is de user experience. Uiteindelijk zal je websitebezoeker van je website moeten houden. Het uit zich vaak in hoe lang een bezoeker op jouw site actief is. Het is belangrijk voor de site zelf, maar ook voor de zoekmachines. Wanneer Google (of een andere zoekmachine) ziet, dat je website bezoekers hebben welke niet direct wegrennen wanneer ze je hebben gevonden dan scoor je punten. Het moet dan namelijk wel goed zijn wat je te bieden hebt. Google zal je hierdoor sneller een hogere positie in hun rankings geven. Vergeet de bezoeker dus niet in het hele proces!

Wat zijn de mogelijkheden?

Het uitvoeren van een zoekmachine optimalisatie is maatwerk. Het is daarom goed om een zoekmachine optimalisatie offerte op maat op te vragen. Hierdoor is het mogelijk om een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden en jouw investering.

Start vandaag nog met het opvragen van een offerte. Vervolgens kunnen we snel van start gaan om jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines en betere posities te krijgen.

Dit zeggen klanten over ons:

Gemiddelde beoordeling 8.5 /10

Dami Marketing is een geweldig bedrijf. De juiste begeleiding en het beste advies wat ik ooit meegemaakt heb bij een marketing bureau. Alle tijd en aandacht geeft Peter aan de klant; niets is teveel. Hij is iemand die echt verstand heeft van waar hij mee bezig is en zich daardoor zeker onderscheidt van de vele marketingbureaus die alleen maar dure rekeningen sturen en niet de juiste kennis hebben. Ik ben een zeer tevreden klant en raad iedereen Dami Marketing aan!

Review telefoongids.nl

Renate Dijst - Bruids-galawereld.nl

Dami marketing heeft voor onze website de linkbuilding verzorgd. Na de eerste maand zag je onze website al een grote vooruitgang maken in de zoekresultaten op de afgesproken zoekwoorden. Zeker een aanrader! 

Review Telefoongids.nl

Robbin - Offertevergelijker.nl

Super service, website binnen 1 week klaar.

Revieuw Telefoongids.nl 

Gabriel Zorgintsellingzorgenloos.nl

Peter levert inzicht in het werk dat hij verricht in een markt waar iedereen erg geheimzinnig doet en geen openheid van zaken wil geven. Peter heeft vervolgens een enorm enthousiasme en zoekt regelmatig contact voor een laatste update of overleg. 

Review Telefoongids.nl

Joep Moonen Moonenimportexport.nl

Snelle en zeer prettige communicatie! 

Review Telefoongids.nl

Maarten uit Epe

Mijn ervaring met Peter is erg prettig. Hij is enorm meedenkend en ondernemend. Hij zit overal bovenop en communiceert op een fijne manier. Peter ga zo door! 

Review Telefoongids.nl

Vivien van Wissen Zivaano.com

Heerlijk om samen met Peter en zijn team te werken. Ze zijn deskundig en weten hoe ze je naar een hogere positie kunnen leiden. Zolang je als klant geduld hebt (zij kunnen immers ook niet sneller dan Google indexeert zonder penalty's). Verbeterpunt is communicatieplan voor komende periode. Zo weet de klant nog beter wat ze kunnen verwachten van Dami. Al met al: aanrader! 

Review Telefoongids.nl

Menno Veen Greenwatch.nl

Esther Methorst Webjuffie.nl

Manuela van Prooijen Weblish.nl

Wij zijn zeer tevreden over Peter van Damimarketing. Hij is zeer bereid, denkt goed met ons mee en neemt echt de tijd voor ons bij vragen. Wij zouden iedereen Damimarketing adviseren. 

Review Telefoongids.nl

Monique Rollman Trouwjurken-shop.nl

Damimarketing is er ook voor JOU!

Vraag offerte op maat aan

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.

Doe de gratis SEO check

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.